Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlök mindenkit innen Mátraházáról! Kicsit lassú a netem , de van!
Ok.Postázom mihelyt tudom .
Ez vágott slick 8-10ft/db vágva centirozva szerelve(nekem) .Utcai sportgumikat általában netröl szoktam rendelni,pld.BRIAN -nél is van kinálat.De jobban szeretem személyesen megvenni ezeket(kézbe venni,megnézni) ilyenkor utazok 100-200km-t és hozok többet is.
Nem vágott slick re gondoltam .
Köszönöm. Papa ilyen tapadós 1 idényes olcsó gumikat honnan szoktál venni? Nincs most 50000 hogy lecseréljem őket
igen, ott dolgozok, a postásokkal szerződésünk van, nem játszanak a csomaggal, és kurvagyorsan megkapom. Meg nem kell meló után még a hivatalba bemennem a csomagért.
PUPU szép a motor
Tegnap(idén elöször)mentem vele én is vagy 5km-t.Kapott hátra fincsi tapadós gumát,de ülésem még nincs .
Jutai út,oda küldjem?A számlaszámom ugyanaz.
Ha megvannak az emaljeim amit az exup rugó miatt váltottunk egymással akkor mindent tudsz, mivel ugyanoda mehet a cucc.
De el is küldhetem ismét.
Ha ugyanarra a számlára mehet a pénz is akkor én is tudok mindent.
Rendben,mivel nem vagy elengedve anyagilag túlságosan ezért 10-be megkapod postaköltséggel együtt.Dobj egy cimet hová postázzam,email cím az adatlapomon.Pénzt akkor küldj csak ha megkaptad a cuccot és lecsekkoltad .
Na kész is vok asszem.
akkor ok:) ha megveszed,velemenyt varok,kivancsi vagoyk mlyen.mar regota szemezek egy ilyennel...
ennel lassabb kínait vettem nemrég egy havernak.
Meglepően jól használható. Tudom, hogy nem eredeti.
altalaban gift-kent adjak fel,igy nicns vam.kiveve amikor fennakad.en meg sosem fizettem vamot.
ertekeles fotnos.olvasd is el oket,hatha irnak a postazasrol. nem kell free-t keresni,hanem minel olcsobban jojjon ki a price+postage cost. sorba is lehet igy allitani.
en ezt talaltam a legolcsobbnak fix aron:
link
persze vannak licitalosak is,ha szerencsed van par ezerrel olcsobban meg tudod szerezni. azt azert megemlitenem igy zarojelben,h nem feltetlenul valodi google epadok ezek:)
milyen értékig nem akarnak vámot fizettetni?
egy ZT180-ason gondolkodom nagyon. . .
mit figyeljek?
sok értékelés gondolom.
érdemes free shippig-re keresni?
branyek. . .
szakad az eső.
a termekek 80%-at onnan rendelem kalkulator?milyen kalkulator? ok odairjak az ebayen,mennyi a pk es kesz.nincs semmi kalkulator.neha meg ingyen is kuldik. bar mostansag nem minden cucc erkezik meg.az elmult 2 honapban 4bol 2 nem erkezett meg.
Feri! TE mint ebay guru. . .
Hong Kong? Onnan rendeltél már?
A kalkulátor által írt szállítás az szerinted helyes? (soknak tűnik 130 dollár a szállításért. )
na ezért mondtam, én is csak szeretnék ennyit kapni