Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

see you soon
Na most az a baj, hogy igazat adtam neked
Én nem tudok kiigazodni rajtad.
A kínai pólót is megvesszük, meg az 1ccerhasználatos gagyi elektromos vackokat is - mért pont a xar autót ne vennénk meg? Ha óccó...
Olvashatnál népítéletet is, az elérhető könnyen (mert ugye külföldi teszteket nehezebb olvasni) Minden francos le van húzva...pedig ezt tulajok írták, akik megvették.
A franciák sok autót maguknak adnak el, nagy ország, soviniszták, a sajátjukat veszik, ezért tisztelem is őket. Van akkora belpiac, hogy nem kell bezárni a 3 márkájukat.
no megint jocskan feltuningoltam a kedelyeket
megyek kicsit angolozok,majd meg kesobb leszek
Ha most meg rád szólok akkor meg azt mondod hogy mindig leoltalak.
Egyébként a te lapát kezeid vannak a képen?
Én se vagyok ilyen izé... de attól a túra érdekel.
Helyes!
Ábrus, nekem teljesen igazad van ! ! ! !
Nem csak a Németek tudnak autót gyártani! A Japánok is tudnak !
Itt megszakad a történet...
Nézzétek csak!

Ezt az autót itt csinálták a garázs szomszédban,vagyis csak a festését. 380 körül vették,és hátul a tető végétől,a hátsó ajtó közepéig a küszöbnél van össze hegesztve. Gyakorlatilag 2db-ból van.
Ügyesek ezek a fiúk! Ők fújták a kis frézit is.
Csak az enyém ne ilyen legyen! Egy ilyenbe nem jó belefutni,pláne millió felett.
classicocat neztem.nem rossz.de mar dontottem.mindenkepp focus lesz. kiveve ha nem
a civic oreg.ennyi erovel karnak adtam el a regit.
Megfeledkezel róla hogy nem csak nekem van Francia autóm hanem még pár tizenmillió embernek. Nem tűnt még fel hogy a te statisztikáid ellenére ezek az autógyárak még mindig milliószámra adják el az autóikat? Ha tényleg olyan rosszak lennének akkor hogy lehet hogy még mindig megveszik őket és vagy 100 éve nem zártak be ezek a gyárak? Mellesleg sok ismerősömnek van akik sokat mennek velük és nem osztják azt az előítéleted hogy csak a Németek tudnak autót gyártani.
Egyébként van kollégám szüleinek egy nem túl régi szép állapotú tényleg megkímélt VW Polo Classic 1,4-es eladó párszázvalamennyiért. (az apja meghalt és így nincs már szükség az autóra)
Nincs hirdetve sehol.
nekem ez tetszik ha már ilyen stílus:
mitsubishi l400 kasten wagen
Ezzel a nézeteddel eléggé egyedül vagy

Az jut eszembe, amit régen olvastam: Neked jó Citroened van, nekem meg statisztikám Az összes vevő-elégedettségi meg hibalistán az ucsó negyedben vannak.

Ha Te is 30-40e-ket mennél vele évente (télen-nyáron) biztos nem bírná úgy, mint a garázsban ácsorgást.
Ha jó autót akarsz akkor
egy ilyet veszel.
A Stilo jó, leginkább, mert nincs ára. Anno a Golf-Astra ellenfelének szánták, lényegesen minőségibb, mint elődei. De nem lett sikeres, az nem megy rögtön
Ja, az Omegával is 80-100 körül járok.
Én kimondottan javasoltam hogy vegyen Vectrát, és azért mert te nem szereted a Francia autókat attól szerencsére azok még jók.
Laci! Nem sietünk sehová! 100 több mint sok,pláne az itthoni utakon. Szívó dízel,ha nem bántják lemegy a térképről. Ha akkor amikor az Omit vettem,lett volna ennyiért,és ilyen állapotú,biztos ezt hoztam volna el.
pedig a stilo nagy szerelem. Vagy egy fullos 1.2-es bravara cserélem a mostanit, vagy egy stilora majd másfél év múlva
Ilyenem volt, 1. új autó életemben. Szerettem, bár max seb. 120, de ott már elviselhetetlenül zajos, 100-al eljár. Minden belefért, de elég teherautós.