Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem pilot sport van a maján, egész jónak tűnik. a macadam felejtős
Na megvan a HOMEFRONT játék mingyá játszok is annyi munkám van kell 1 kis szórakozás 2 tennivaló között (kajálás-wc) .
Hallottad? Érdekes Van ilyen felolvasó programod? . .
. . . . . . .
A gumi topicban hallottam már hogy volt akinek nem tetszett a Pilot Sport,én meg vagyok elégedve a Macadam-al,vizes úton is jól tapad,igaz hűvös aszfalton megcsúszott,de melyik nyári gumi tapad jól hidegen?
Nem tűnik rosszak de én nem vagyok ilyen izé...
sehogy szakad az eső meg ilyenkor nem nyírunk még füvet
Motorszerelésnél ez a lépés nálam nem szokott az előkészületek között lenni de megfontolandó hogy kipróbáljam.
Igen a Pirelli nem olcsó,de kopottan,öregen is jól bírta a power szelep rúgását,nem csúszott meg.A Gilerámon MT75-ös volt.
Még egy a Michelinre.
de ha esetleg nem sokkal drágább akkor tegyél inkább sportika 2CT-t
Még nem.
Jó reggelt!Misleny pilot sportika az legalább normális guma az itt felsoroltak közül Én azt ajánlom

6-tól dolgozom, és este 6-ig maradok is.
Én már dolgoztam egy kört,te hogy állsz a fűnyírással?
Jó reggelt mi van mindenki alszik?
Sugó bontó Baja. adás-vétel vagy alkatrész topik keresd sugóbontó Andikát.
sziasztok! Sürgősen keresek Yamaha FZR 1000exuphoz első fordított telót! Ha valaki tud, kérem segítsen! Minden érdekel.
tel: 706503040 Előre is köszönöm
Szeva!

A tiéd is zsír, olvastam, hogy most készült el.
Remélem el tudok menni a talira.
Megvan már, hogy mikor lesz?
Az lenne az igazán jó, ha a kis 250esekből is többen lennénk. Innen a fórumról, ha jól tudom rena224-nek és opti-nak van ilyenje.
Szeva Prof, nagyon király a géped, télleg atomjó. Remélem a talin is ott leszel. Ha találsz AC-t esetleg az talán engem is érdekelne.
Köszi!
Még körbekérdezek itt a városban is.
Na sziasztok, végre itthon. Na szóval egy kérdés ismét!

Visszamondtam a contitwist sport sm-et, mert csak hónap végére érne ide, most van egy jobb hely ahol szerelnek is, újra szavazásra bocsájtom akkor, hogy melyik guma legyen?

Continental ContiTwist Sport SM
Michelin PILOT SPORTY
Heidenau K66 (ez nem igazán sport guma szerintem )
Bridgestone BT45
Metzeler Lasertec
Pirelli Sport Demon
Pirelli MT 75

De az utolsó 3 már 20 ezer feletti
Nem tudom mit építünk, de szeretem az ilyen előkészületeket
A km spirált meg itt lehet meg tudják csinálni:
bowden szerviz
A légszűrő macerás, de Sanyi csinált bele olcsóból és jót. imet.hu vagy a nagyvas.hu de nem hiszem hogy lesz. A Yakomoto tud szerezni mindent de az gyári Japán és hát ugye nem ócsó....