esik és erős a szél pest környékén csak óvatosan ne hallgass másra ha nem érzed akkor maradjon bkv.
Homefront meg faszányos lenne ha lenne időm 1enlőre nincs még rá nemtok nyilatkozni még. Csak telepítve van.
Ha kifizeted...hidd el nem ez az álom gumi - bár továbbra is úgy gondolom arra amire nekem kell tökéletesen meg fog felelni. szar idő van, esőre hajlik...és ezekkel a gumikkal nem tudom mennyire jó ötlet elindulni, ma inkább marad a bkv szerintem
Mindenki (de főleg ábrus) - eladó szinte komplett motor 250-eshez ami egész jó állapotúnak tűnik. Érdemes lenne 1-2 dolog? AC nincs kiírva, de esetleg rákérdezhetnék.
Kb így kell,és 1500ft az egész. A légszűrő szegély alá nyomtam egy kis szilót,de nem is kellett volna. A lényeg az,hogy passzent legyen. A légszűrőbetét gumi szélét egy kicsit szabni kell,de nagyon könnyen lehet,még ollóval is A gyár 15ezer,és három hét még megjön,azt inkább költsd benzinre. És 1000x jobb mint a szivacsbetét! Ezt ne feledd,mert azt könnyebb beszabni,de nem szűr olyan jól sztem.
Continental ContiTwist Sport SM (pedig ez lenne a legjobb neked)
Michelin PILOT SPORTY (felhívnám mindenki figyelmét, ez nem SPORT, hanem SPORTY- magyarán 50-es meg olyasmi gyöszökre van)
Heidenau K66 (ez nem igazán sport guma szerintem ) (mert ez téli gumi)
Bridgestone BT45 (ezt már megkockáztatnám)
Metzeler Lasertec (nekem elment vele az eleje többször is pályán, te elestél volna, viszont a vizes tulajdonságai kíválóak!)
Pirelli Sport Demon (ez is csak sport-túra, de már alakul)
Pirelli MT 75 (ez is ajánlható, főleg neked túrás gurulgatáshoz)
Alapjábavéve, amit nemtom mennyire néztél, a sebesség index.. legyen legalább 190. Mert egy lassabbas gumi ezresekkel olcsóbb, de mégsem az a jó neked.
srácok ti szoktatok használni olajcserekor ilyen átmosó folyadékot a friss olaj előtt?
Homefront meg faszányos lenne ha lenne időm 1enlőre nincs még rá nemtok nyilatkozni még. Csak telepítve van.
vizes az út erős a szél óvatosan fater
Szisztok!
Michelin PILOT SPORTY (felhívnám mindenki figyelmét, ez nem SPORT, hanem SPORTY- magyarán 50-es meg olyasmi gyöszökre van)
Heidenau K66 (ez nem igazán sport guma szerintem ) (mert ez téli gumi)
Bridgestone BT45 (ezt már megkockáztatnám)
Metzeler Lasertec (nekem elment vele az eleje többször is pályán, te elestél volna, viszont a vizes tulajdonságai kíválóak!)
Pirelli Sport Demon (ez is csak sport-túra, de már alakul)
Pirelli MT 75 (ez is ajánlható, főleg neked túrás gurulgatáshoz)
Alapjábavéve, amit nemtom mennyire néztél, a sebesség index.. legyen legalább 190.
Lassan nekem is kell gummát vennem