hogy igazábol nekem milyen lesz majd vagyis volt is már csak akkor anyagi végett menni kellett neki azt nem is merem megemliteni itt mert rögtön lepontozátok
Mielőtt valaki belemagyarázná hogy én a Francia autókért vagyok oda azt kijózanítanám: mindegyik gyártónál van olyan típus amit bármikor megvennék mert tetszene, gyártótól függetlenül. (műszaki emberként viszont baromira zavar ha valamire általánosan kijelentik hogy ez jó, ez meg csak szar lehet)
nekem mindegy milyen nem vagyok márka függö vannak elvárásaim hogy mit mire veszek. DE Dolgoztam 98-99 ben a Renaultnál akkor voltam ujak a megánok de ez is lényegtelen ami lényeges szinte minden tipusa volt szét szedvel a renaultnak és mindegyikben volt egy plusz talicska kábel a másik márkákal szemmben dehát francia ezt igy kell elfogadni
Népítélet! Haggyá má.
Mondd meg nekem hogy akiket (van sok) konkrétan TUDOK magam körül hogy az utóbbi tizenakárhány évben többszázezer km-t mentek (Peugeot -Citroen-Renault) semmivel sem komolyabb hibákkal mint az egekig magasztalt Német márkák és még mindig azt vesznek, ezek hogy csinálják? Amikor meg ezt a faszságot hajtogatják nekik olyanok, akik csak statisztikákat olvasgatnak hogy: "nektek milyen rossz lehet hogy ilyen sok bajotok van az autótokkal"(mer itt írják) akkor csak a néznek hülyén, a vállukat vonogatják és remekül megvannak velük.
A srác egy C4-essel jár külföldre dolgozni, öt éves az autó, van benne ~ kétszázvalahányezer km és egyszer valóban nem működött a jobb első ablak villanymotorja de ettől még szerintem nem rossz gép.
Ezek a 10enéves Almerák, Civicek, Corollák jobbak, mint a mai utódaik. Legalábbis tartósabbak. Azóta a japók is rájöttek, nem szabad olyat gyártani, ami nem megy tönkre, mert akkor nincs kinek eladni az újat.
A merci is rájött erre, a 123 elnyűhetetlen, a mai C meg egy műanyag fos, 6 év élettartammal. Utána qka.
Mennyire megbízható? Évi 40000 futásnál? Ilyenen is agyalok családi autónak, vagy öregebb almera combi esetleg. A 323f-ről mint családi autóról lebeszéltek
A DENSO-k meg elmentek 20 évig.
Mondd meg nekem hogy akiket (van sok) konkrétan TUDOK magam körül hogy az utóbbi tizenakárhány évben többszázezer km-t mentek (Peugeot -Citroen-Renault) semmivel sem komolyabb hibákkal mint az egekig magasztalt Német márkák és még mindig azt vesznek, ezek hogy csinálják? Amikor meg ezt a faszságot hajtogatják nekik olyanok, akik csak statisztikákat olvasgatnak hogy: "nektek milyen rossz lehet hogy ilyen sok bajotok van az autótokkal"(mer itt írják) akkor csak a néznek hülyén, a vállukat vonogatják és remekül megvannak velük.
A srác egy C4-essel jár külföldre dolgozni, öt éves az autó, van benne ~ kétszázvalahányezer km és egyszer valóban nem működött a jobb első ablak villanymotorja de ettől még szerintem nem rossz gép.
http://youtu.be/Mjhi8dzAFFI
Debica, 165/65R14 PASSIO 2 79T
8 260 Ft / db
itt van helyben, így nem kell a futárra költeni.
Fogyasztói társadalom.
A régi hűtők,mosógépek is bírták 10 enpár évig, a maiak ennek a töredékét.
A merci is rájött erre, a 123 elnyűhetetlen, a mai C meg egy műanyag fos, 6 év élettartammal. Utána qka.
Csak leírtam visszafele amit te írtál
Emiatt új autóként simán kéne.
Pl. ez: Dacia Duster