Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tudod miről van szó! gyere idén! amúgy tényleg lehetne a balatonon is egy fórumtalálkozó!
na de gyere majd találkozóra! Almádiba találkozunk aztán legurulunk.
2009-ben voltam,tavaly kimaradt motorhiba miatt,de idén szeretnék.Jó kis bulik vannak ott is.De lehetne még ott márkabuli Mecsek-Balaton környékén,mert tavaly kimaradtam belőle.
van 2 is. én onnan szoktam rendelni a dolgaim.
Nah, ez tőlem kb. 40kmterre van Ott asszem van motorbontó is, csak drágák.
Srácok július 7-től 10-ig Polgárdiba motoros találkozó! akit érdekel jöjjön én megyek! minden évbe ott vagyok!
nálunk is! elegem van a mai napból! áááááááááááááááááá
itt is eseget.
Viszont mikor Sanyinál tegnap szakadt, itt 22 fok volt, és verőfényes napsütés.
De, ez nagyon. . . .
Itt is szakad... Hazafele szét fogok ázni...
Vazze nagyon ömlik itt az eső
Nana neked nincs nyálcsorgatás
3. képen látszik szemből a motor. Nézd meg így szemből a jobb oldalát mintha 1 csöppet ferde volna a tartókonzol a tükörnél
Én a 4. képre szavaznék tényleg szép
ez szép! link
Ez az enyém volt, Sarkadra vitték el, akkor még ok. volt benne a blokk . Utána felkerült megint, de már levett hengerfejjel, tehát vmi gond lehetett vele . A srác aki most árulja, azt szokta mondani, hogy jó volt, nincs vele semmi gond, csak pénzem, időm, szerelőm nem volt (ezek opcionálisan választhatók), tehát amatőr bontós. Most pl DR600 alkatrészeket vettem elég olcsón tőle, véletlenül az is van nála. Alkudni keményen lehet vele.
Egy próbát megér. A karbisor a kicsin jó volt, hibátlan membránokkal, mondjuk ez tavaly volt....
Gyalog hamarább vagy! Nem motoroznék esőben,pláne szar gumival.
Sztem sem.
Nem értek hozzá,de mintha a váz alapján 2kr-es lenne,abból pedig sok minden nem jó a Tiédhez. Többek közt a hengerfej sem.
De majd Ábrus megszakérti.
Szerintem elgurulok melóba. pont 5 km-er. Az motorral nagyjából 5 perc mindenestül, bkv-val 45 perc..majd nagyon odafigyuzok...mint mindig. Este jövök, jók legyetek!
Basszus! Jól eláztam. Pont félúton leszakadt az ég. Még szerencse,hogy nem volt hideg.
a 80 ft-ba benne van a korlátlan üdítő fogyasztás, az legalább korrekt.
Ja jó akkor azt szedem le