annyi van, hogy majd másfél év múlva, ha kicsengettem a fiatot akarunk nézni valamit, deee mia csakis kizárólag (sokkal) fiatalabbat hajlandó most az, h mi férfiak tudjuk, hogy soha nem lesz olyn jó egy kocsi, mint egy 20-25 éves merci, nem jelent neki semmit úgyh, őilyen 5-6-7 évesben kell gondolkozni max
Nem kell megijedni,egy kisebb (250-es?)blokk lesz benne,az 500-as blokkot meghagyom tartaléknak,meg azt is fel kéne újítani,de olcsóbb egy kisebb blokk.
Terepre?Oda majd csinálok saját quadot,most gyűjtöm hozzá az alkatrészt.Van egy másik 600-as vázam,annak az elejét levágtam,a hátuljából (kiegészítve)lesz megoldva.
Jó reggelt,Pupu elaludt?
Ádám,daciát ne vegyél,a románok most sem ismerik a minőség ellenőrzést,tavaly megálltam itt a körúton egy tréler mögött ami új kocsikkal volt megrakva,de a kipufogó csonk dobra hegesztése már tiszta rozsda volt!Vagy nem festették le,vagy utólag hegesztették rá,de már selejt volt!
Én nem szeretem a nagy nehézkes kocsikat,elfogadnék egy Peugeot 206 vagyClio Gti-it,esetleg egy VR6-ost,de ezek ritkák és drágák.Viszont tetszik nekem is a Polo Classic,nem nagy,befér szűkebb helyekre is,de nagy seggű,jól lehet bele pakolni.Sajnos kis bukszához nagy benzintartály nem megy.
ISMÉT szeretném megköszönni a rengeteg munkádat, amit a motoromon végbevittél. Ma begurultam vele, meg haza is jöttem, és - bár eresz alatt állt letakarva - ázott egész nap, mégis pöcre indult! Le a kalappal ábrus köszönöm tényleg!
Reggelt !
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ádám,daciát ne vegyél,a románok most sem ismerik a minőség ellenőrzést,tavaly megálltam itt a körúton egy tréler mögött ami új kocsikkal volt megrakva,de a kipufogó csonk dobra hegesztése már tiszta rozsda volt!Vagy nem festették le,vagy utólag hegesztették rá,de már selejt volt!
Én nem szeretem a nagy nehézkes kocsikat,elfogadnék egy Peugeot 206 vagyClio Gti-it,esetleg egy VR6-ost,de ezek ritkák és drágák.Viszont tetszik nekem is a Polo Classic,nem nagy,befér szűkebb helyekre is,de nagy seggű,jól lehet bele pakolni.Sajnos kis bukszához nagy benzintartály nem megy.
opel vectra
ford focus
ISMÉT szeretném megköszönni a rengeteg munkádat, amit a motoromon végbevittél. Ma begurultam vele, meg haza is jöttem, és - bár eresz alatt állt letakarva - ázott egész nap, mégis pöcre indult! Le a kalappal ábrus