Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot Sanyi!
annyi van, hogy majd másfél év múlva, ha kicsengettem a fiatot akarunk nézni valamit, deee mia csakis kizárólag (sokkal) fiatalabbat hajlandó most az, h mi férfiak tudjuk, hogy soha nem lesz olyn jó egy kocsi, mint egy 20-25 éves merci, nem jelent neki semmit úgyh, őilyen 5-6-7 évesben kell gondolkozni max
Sanyi boldog névnapot . . . . .
Egy quadot én is elfogadnék. . .
Reggelt !
még nincsenek, de most fogok venni egy párat motorino-tól
Köszi,valakinek voltak itt gyári kétdugós nyergei,csak nem tudom kinek.Emre rémlik,remélem majd lesz itt napközben,de minden megoldás érdekel.
Nem kell megijedni,egy kisebb (250-es?)blokk lesz benne,az 500-as blokkot meghagyom tartaléknak,meg azt is fel kéne újítani,de olcsóbb egy kisebb blokk.
Nem nekem nincs nem is volt
Pupu,neked vannak felesleges kétdugattyús első féknyergeid?Nekem négyes van,de az nagy lesz egy kis Quadra.Ha van,érdekel.
Terepre?Oda majd csinálok saját quadot,most gyűjtöm hozzá az alkatrészt.Van egy másik 600-as vázam,annak az elejét levágtam,a hátuljából (kiegészítve)lesz megoldva.
2.nak csakis bütykös jöhetne szóba nálam.
Van itt motor is,elfogadnám másodiknak,de elég a Yamit fenntartani.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Látom autós este volt akkor vissza se olvasok azt az 5 oldalt amit írtatok.
Jó reggelt. Nem aludt el pupu
Jó reggelt,Pupu elaludt?
Ádám,daciát ne vegyél,a románok most sem ismerik a minőség ellenőrzést,tavaly megálltam itt a körúton egy tréler mögött ami új kocsikkal volt megrakva,de a kipufogó csonk dobra hegesztése már tiszta rozsda volt!Vagy nem festették le,vagy utólag hegesztették rá,de már selejt volt!
Én nem szeretem a nagy nehézkes kocsikat,elfogadnék egy Peugeot 206 vagyClio Gti-it,esetleg egy VR6-ost,de ezek ritkák és drágák.Viszont tetszik nekem is a Polo Classic,nem nagy,befér szűkebb helyekre is,de nagy seggű,jól lehet bele pakolni.Sajnos kis bukszához nagy benzintartály nem megy.
Álmos vagyok... Nagyon!
szerintem királyul fest...
pont ma cseréltem egy ilyen opelben olajat meg szűrőt
Kurai Ferinek ismét:
opel vectra

ford focus
Elég durva ilyen időben motorozni, azt hiszem nem fogom erőltetni mintha hajókáznék a gumit megrendeltem, itt is 1-2 hetet mondtak rá...faszom
Értve. Ja és valami.

ISMÉT szeretném megköszönni a rengeteg munkádat, amit a motoromon végbevittél. Ma begurultam vele, meg haza is jöttem, és - bár eresz alatt állt letakarva - ázott egész nap, mégis pöcre indult! Le a kalappal ábrus köszönöm tényleg!
Igen, most értem haza