Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

suzuki rmx? valakinek?
ja meg megtudtam az eredeti rendszamat. van egy adatbazis,ahol lattam,h lezoldkartyaztattak.megprobalom hatha felirtak az oraallast.
na ugy tunik buktam a masodik fordulot is. a VW adatbazisban nincs benne az auto.nem vett reszt kozponti kotelezo szervizen.az allapotfelmero meg csak altalanossagban beszel.bar kiderult,h a klima se mukodik meg beleirtak,h feneklemez serult.holnap megint ugyved.meglatjuk mit tudunk kihozni belole
Én OBI ba vettem
Láttalak
A P2P szedtem le nagyon állat a crysist nem tolom nem tetszik
hogy vagy?
Megyek lassan kutyázni,majd leszek.
Sziasztok! Pécsett nem lehet kapni 18-as csőkulcsot ami 130 mm hosszút. Vagy lehet hogy nem szerszámboltba kellene nézni?

Szia Pupu! Ott integetek a kamerába Nektek! Láttad? Ma voltam tekerni 50km a Mecsek lankáin. Szuper jó volt. Kicsit lassan megy még,de hát lesz jobb is.
milyen verziót szedtél le Pupubácsi NFS-ből? Crysis 2-t nyomod?
FÚ nfs shift2 nagyon durva bukósisak mód állat

Így azért más a leányzó fekvése
Azt nyilván tudtam hogy van de hogy felesleges van-e azt honnan kellett volna?
De hagyjuk.
Igen, emlékszek
Zsolti visszajelzése (royal03[88598] március 27. 20:11) után egy nappal érdeklődtem (ismét). (emre [88868] tegnap 20:29)

Mivel nekem FZR Genesis első villa van a gépemben (mint írtam) nagy valószínűséggel van FZR kormányom. Ha ezt Te nem tudod kikövetkeztetni had ne kelljen kitalálnom a kormány méretét.
Megkérdeztem, de csak NFS-en félig felnőtt hülyegyerekeknek eladó, ismerősnek vagy normális embernek nem. Nem 1,5-ös hanem 1,6-os de szét van cipőzve a motorja, már kajálja az olajat (bár 10w50-nel még nem annyira feltűnő).
Szóval mondta a srác hogy csak ilyen kis gyökerek vihetik el akiknél így is-úgy is kifeküdne a blokk, vagy fejreállnának vele valahol fél éven beül.
Tudom nem is adnám lehet 1x visszaépítem
Tudom pupi de igazából semmi szükségem rá.
Nekem van 41es kormányom