megvan a megoldas az autora! rahagyom ennyi idegeskedes es utanajaras utan egyre kevesebb volt a lehetosegem,es az eselyem. ugy dontottem,mivel nekem nincs pofam barkit is atverni vele,beszamoltatom egy masik autoba.kozlom a kereskedovel mizu van vele,es meglatjuk mibe szamitja bele.ugy szamoltam,ha mar 500-at kapok erte,akkor is jobban jarok,mintha pert kezdemenyeznek.remelem a 600-at azert megkapom,es akkor alig bukok rajta 170E Ft-ot
hibat en elso korben a fesszabot neznem meg,h ott van-e feszultseg.nem tudom pontosan,de valahol 12 es 14V kozott kell merned.a fesszabba megy elvileg 2 v 3 feher vezetek+ egy fekete.na azt fogalmam sincs hogy kell kimerni,mert mintha valtoaram lenne rajta,v mi,de majd kijavitanak az okosok
Hogy, Ti mennyit bírtok írni . . .
Tegnap megkotlott a Fabia.
Olyan mintha egy-két henger nem menne. A műszerfal átment karácsonyfába, és villog minden.
Tegnap még nagy rángatás kínlódás közepette anyámékhoz lecsorogtam, egy olyan 1 km-t kb. ma már nem mertem átkínozni a szerelőhöz. átvontattuk. Most a szakadt, de TÖKÉLETESEN ÜZEMELŐ 20 éves dízel kettes golffal tolom.
Remélem holnap megcsinálják a kocsit. Nincs már pofám öcsémtől nyúlni tovább a Golfot. Köcsög cég is. . . .
Holnap megyek Pestre a Roosetveltre. Nálam a H Astra kulcsa, meg a menetlevél, de a kocsit nem hozhattam el hiába már indulok fél7-kor. Valami adót kéne fizetni ha kint van háznál a vas, vagy mi a pöcs. FCUK
Szép az alapjárata, pontosan nem tudom megmondani, mert 3ezertől mér a fordszámmérő, de 1500-2000 körül lehet. Szóval szépen jár, csak ha mondjuk húzok egy kicsit nagyobb gázt és visszaengedem olyankor szokott lefulladni.
Ez a Cosmos -ba lett kattintva.
Tegnap megkotlott a Fabia.
Olyan mintha egy-két henger nem menne. A műszerfal átment karácsonyfába, és villog minden.
Tegnap még nagy rángatás kínlódás közepette anyámékhoz lecsorogtam, egy olyan 1 km-t kb. ma már nem mertem átkínozni a szerelőhöz. átvontattuk. Most a szakadt, de TÖKÉLETESEN ÜZEMELŐ 20 éves dízel kettes golffal tolom.
Remélem holnap megcsinálják a kocsit. Nincs már pofám öcsémtől nyúlni tovább a Golfot. Köcsög cég is. . . .
Holnap megyek Pestre a Roosetveltre. Nálam a H Astra kulcsa, meg a menetlevél, de a kocsit nem hozhattam el hiába már indulok fél7-kor.