Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atinak: előzmény
Milka nem a munkatársam hanem a főnököm. Ő az ész, én csak az olajos melót csinálom.
Szép ez a cső.
Vele jár a melóval.
Csak nem értem hogy mire mondod.
Macskám is tanácstalan, általában igazi motorokat javítunk.
Alkoholista szerencsejáték függőnek hogy lehet ilyen csinos nője én nem is értem
megérzés
Ferinek is mondtam hogy nem venném meg azt a kocsit
(ezért nem is pofázok a témában)
Tényleg, volt itt valaki robogószerelő (neeem, nem Cindi hanem Scooterszerviz)
Vettem új kuplungot (robogószervizben)a Gulliverhez (107-es 3 pofás) de az új jóval nehezebb mint a régi. Régi:468 gr, új:616 gr (a régiben benne van a gyári jelzés, az újban semmi)
Számít ez valamit? (gondolom hamarabb nyílnak ki a pofák mert a rugók szemre ugyanolyannak tűnnek)
Tapasztalat? (gyerekmotorokkal ritkán foglalkozom )
bekerült a gép ideiglenes helyére.
megérkezett a VAG-COM kábel amivel a Fabia hiba kódját, meg pl. VW Polo hiba kódját tudom olvasni. Persze csak ha OBD2-es, es és ha a komputer nincs kikötve.
Fabia kész. Trafó sor csere oldotta meg a problémát. 26 e Ft.
Mostanában kicsit túlköltekeztem. Még jó hogy 15-e körül kapjuk a tavalyi éves prémium végét.
Látszik , hogy az olajos melót a munkatársad csinálta ! ( fehér bundája fekete az olajtól )
neki könnyű ! A kis mancsával a gyertya henyén keresztül is meggyűrűzi robeszt.
na ja.
Jöttem haza, mert Kinga várt rám. Így is 1 órával tovább maradt a melóba, mert elhúzták az időt, és 12 helyett fél 2-kor indultunk vissza.
Ráadásul nem volt feltöltve a retkes parkolókártya.
Egy kisebb vagyon maradt ott a parkolóban. Én nem tudom mi volt ott, de láttam 2 Maseratit is. deszípvolt. . . .
Pár gyors kép:most épp robogót javítunk
Nem értem.
Sziasztok!
Miért sejtetted?
sejtettem, csak mert a tied azóta is a polcon hever, hogy kipróbáltam
Őket leakasztottad volna a palotai szemétégetőnél addig csajoztak volna