Tényleg, volt itt valaki robogószerelő (neeem, nem Cindi hanem Scooterszerviz)
Vettem új kuplungot (robogószervizben)a Gulliverhez (107-es 3 pofás) de az új jóval nehezebb mint a régi. Régi:468 gr, új:616 gr (a régiben benne van a gyári jelzés, az újban semmi)
Számít ez valamit? (gondolom hamarabb nyílnak ki a pofák mert a rugók szemre ugyanolyannak tűnnek)
Tapasztalat? (gyerekmotorokkal ritkán foglalkozom )
bekerült a gép ideiglenes helyére.
megérkezett a VAG-COM kábel amivel a Fabia hiba kódját, meg pl. VW Polo hiba kódját tudom olvasni. Persze csak ha OBD2-es, es és ha a komputer nincs kikötve.
Fabia kész. Trafó sor csere oldotta meg a problémát. 26 e Ft.
Mostanában kicsit túlköltekeztem. Még jó hogy 15-e körül kapjuk a tavalyi éves prémium végét.
na ja.
Jöttem haza, mert Kinga várt rám. Így is 1 órával tovább maradt a melóba, mert elhúzták az időt, és 12 helyett fél 2-kor indultunk vissza.
Ráadásul nem volt feltöltve a retkes parkolókártya.
Egy kisebb vagyon maradt ott a parkolóban. Én nem tudom mi volt ott, de láttam 2 Maseratit is. deszípvolt. . . .
Ferinek is mondtam hogy nem venném meg azt a kocsit
(ezért nem is pofázok a témában)
Vettem új kuplungot (robogószervizben)a Gulliverhez (107-es 3 pofás) de az új jóval nehezebb mint a régi. Régi:468 gr, új:616 gr (a régiben benne van a gyári jelzés, az újban semmi)
Számít ez valamit? (gondolom hamarabb nyílnak ki a pofák mert a rugók szemre ugyanolyannak tűnnek)
Tapasztalat? (gyerekmotorokkal ritkán foglalkozom
megérkezett a VAG-COM kábel amivel a Fabia hiba kódját, meg pl. VW Polo hiba kódját tudom olvasni. Persze csak ha OBD2-es, es és ha a komputer nincs kikötve.
Fabia kész. Trafó sor csere oldotta meg a problémát. 26 e Ft.
Mostanában kicsit túlköltekeztem. Még jó hogy 15-e körül kapjuk a tavalyi éves prémium végét.
Jöttem haza, mert Kinga várt rám. Így is 1 órával tovább maradt a melóba, mert elhúzták az időt, és 12 helyett fél 2-kor indultunk vissza.
Ráadásul nem volt feltöltve a retkes parkolókártya.
Egy kisebb vagyon maradt ott a parkolóban. Én nem tudom mi volt ott, de láttam 2 Maseratit is.