Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora Fazer?
Főzött rommal független az android?
Lehet, Astrára nekem 1 mm-es kellet, műanyagból megoldották.
Tényleg, végre valami jó hír.... remélem, lesz is nekik, ezekkel a buzi webbótokkal xoptam már be (nincs készleten semmilyük, csak rendelés)
Jó esztergályos úgyis hagy rá 1-2 tizedet, nekem volt pl kemény műanyagból is, enyhén kúpos, hibátlanul üzemelt.
a'nemjo,mert akkor nem megy fel utana a teli kerekszett,ami most van rajta.
tehermentesitore gondoltam,de ezek altalaban minimum 6+ mm-es kulonbsegeknel van.kisebbet nem talaltam.lehet egyaltalan ilyen vekonyat gyartatni?
akkkkkkkccccciiióóóóóóóó 4150 Ft
Esetleg úgy, de én szűkebbre csinálnám pár tizeddel, aztán melegen fel az agyra, és örökös.
erre gondolsz? jónak tűnik, 6 péz.
De lehet kapni is hozzá,de elég drága. Egy garnitúra 4000-4500 ft. Nagyobb gumisoknál szokott lenni polcon is.
Esztergáltass hozzá egy 1.5-ös távtartót a tehermentesítőre és kész. Az agy tartja az egész kereket, nem véletlen a tehermentesítő név. A csavarok csak rögzítenek, hogy le ne essen
akkkóóó IMET !
Nos. . . a gondolatmenet helytállónak tűnik.
Kössz, fijjug, az akku felajánlásokat, de a totál mélymerülttel már nem lehet mit kezdeni, a haverét sem sikerült, amit adott (megy meg minden világít, de az indítómotor 100A-ét nem bírja)
Kedden veszek pesten valami óccó xart, ha már spirálcellás nincs.
kerék leszedésnél törtél már el felni csavart?
én igen. eddig 2 alkalommal.
arra semmitsem bíznék, nemhogy a kereket tartsa.
1,mert 0.5+0.5=1
ja, és mégvalami
A hülye, az elipszilonos jéééé
3mm atmeroben ennyit jelentene?
Te honnan veszed, hogy csak 1X volt TK-s?
Habár.
Na most felmerült bennem egy kérdés.
Ha a kocsi 2 TK-s kocsiból van összehegesztve, akkor az 2 TK, vagy csak 1?
fotozni nem kell,csak megnezni,en se ertek hozza.azt kellene megnezni,volt-e padkazva,es van-e repedes a gumin,felnin.meg persze hogy milyen melyek a barazdak a gumin.adok szamot,megcsorgetsz,mondod,h vallalhato-e,aztan intezem a tobbit a tulajjal.70/31-hétöthárom-31.persze elotte meg is kell nyerni az aukciot:)
ma akartak ramsozni egy olyan felnit,aminek a pereme lathatoan es erezhetoen ugy megvolt padkazva,h a koriv kicsit magszakadt a gumi rajta 6 eves volt,es szet volt oregedve.
hüjevagybaz+
az agy tartja a kereket, nem a csavar
bár, mondd, mi történhet, legfeljebb széttörik a felni, és TK-s lesz a verda még1x.
en egy kuplunggal visszarakok parat,es ugy szoktam.kotve hiszem,h problemat jelentene,elvegre ez a dolga,ezert raktak bele.csak arra figyelj,h meg ne csusszon a hatso gumi,ha veletlen tul sokat pakolsz vissza
ja nem eztet mondtad, hanem érezhetően gyengébb Há két emberrel minden az
Basszus!