Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a havernak is volt és ő is szerette.ezek szerint én pont kifogtam egy pecheset!
Ami nekem volt,hát az csuda jó gép volt. Nagyon megbízható,hosszúakat is mentem vele. Nem egyszer jártam az osztrákoknál,bejártam az egész országot,és soha nem hagyott cserben. Sztem egy nagyon jó kis motor.
nekem is volt etz-m 250-es de én gyűlöltem! mindig szarakodott velem.nekem sokszor el sem akart indulni a fater odajött és 2 rugásra beindult. 2x akartam átmenni vele győrbe 45km-re és mindkétszer lerobbantam.tök örültem mikor elvitték!
jó éjt!
hát akkor ja.ha nincs más megoldás.
Jaj ne! Nehogy lefüleljenek!
Motorral?
Na jóccakát uraim holnap irány nagyfalu
Volt régen két jó sisakom is,de a hülye fejemmel eladogadtam őket. Az egyik Rőmer volt,hát azt nagyon szerettem,a másik meg Shoei. Na az meg jó drága volt. Németeknél vettem mind a kettőt. Csak ugye motor eladódott (ETZ 250) már úgysem lesz,van család meg minden.
Nekünk muszáj volt a találkozó vége volt
az a legszarabb! útálok esőben menni.ha látom hogy jönnek a felhők vagy esőt ígérnek inkább el sem indulok.
De a rendőrségi esőkabát jól tette a dolgát nem is ázott ott át a kesztyűből meg a csizmából csak úgy ömlött a víz
Az izgalmas volt nagyon
Hú bakker! Jó nagy esőben mentetek haza.
hát nem akar jönni a tartós 20 fok 17ig 15 16 fokok végig
Ha bogaras, de ilyen még nem volt mikor nagyon bogaras lett akkor Pécsről hazafelé lemosta az a gyenge eső amiben jöttünk haza
de remélem hogy azért le szoktad takarítani!
annak akkor meg plexicsere.olcsóbb mint egy sisak.
az akkor tényleg cserés!
Nekem az első dolog mikor leveszem bele a zsákba és vissza a dobozba. és csak akkor veszem elő miután felöltöztem beindítottam a vasat
Szazstok. Enyém meg leesett a garázsba, rá a plexire. Most tiszta karist keresztbe.
leejtettem,és megsérült a fényezése. Nagy darabokban hámlik le,és látszik a szürke anyaga a sisaknak.
Sisakot cserélj papa
hullik? mitől? kesztyűt meg tessék beszerezni!