Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassanként eljutunk oda, hogy eljön a tali ideje. Meg kéne beszélni, hogy akkor mi legyen. A Zsolti azt mondta szeretettel vár minket, de úgy gondoltam, hogy legyen Zsoltiéknál csak egy látogatás, aztan júniusba meg lehetne akkor egy Sikondai rendes találkozó, addigra talán mindenki összeszedi magát és a motorját. Vélemény?
Ezt mondtam neked tegnap
nem a megbizhatosagukrol hires.szeretnek elkopni a vezermu tengelyek,es szeretnek hengerfejesek lenni.ami meg szokvanyos, a kilincs elmalik.
Láttátok a helyet? Erre jöttünk be Pécsre ősszel a pénteki napon..
Találkoztam Vele is,de nem kaptam fánkot. Nem tudta hogy ma kezdek dolgozni,és január óta nem is láttam.
Csinoska a kocsi!
És fánkot kaptál a nem mondom ki kiktől?
Cső! Túl vagyok az első munkanapon. Tök jó volt,nagyon élveztem. Hiányzott már a járgány,és a sok ismerős is akikkel beszélgetni szoktam.
Ezek állítólag elég jók, az 1,4-eset nem szabad megvenni
egy kollégámnak ilyen van mint linkeltem az SX kivitel, és csak dicsérni tudja.

Majd az Ádám jól megaszongya
Nagyon egyfelé jár az agyunk. Én most ezt nézem, de nem tudom mennyire megbízhatóak link
ja, hogy cseréljünk, mert jobban járok az egykettessel, és csak a hitelét kell átvállalnom
Majd az Ádám ad majd neked jó kis tanácsokat
Ez szépen néz ki
ha megszárad a festék holnap viszik műszakizni
A jobb hátulja törve volt, nagyjából ennyit tudok róla. Délután viszem az autóklubhoz átnézni.
Hát ja, nálam az időjárás nem téma, nem jelentem be ha elmegyek boltba vagy ha valamihez nem tudok érdemben hozzászólni.

Viszont holnap elmegyek megnézni egy autót, ha faszányos, akkor lesz egy bravam.
Hogy senki se nincsen sehol se egész nap
mit?
Hát ilyet nem hiszem el
holnaptól szar idő http://koponyeg.hu/
itt is fátyolfelhős