Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újszegeden,a fő fasor 22 alatt van egy utánfutó kölcsönző és guis egyben,ott kérdezd meg,lehet vállalja.Ügyes koma,nem szabványos felnikkel is boldogul.
Igen,ez nehéz ügy,a Gileráét magam szereltem,a Móra utcai gumisnál csak megvettem a gumit.Volt itt szemben a körúton egy gumis,de mire megkérdezhettem volna szivattyúcentrum lett belőle.Nemigen foglalkoznak vele az gumisok,mert nehezebb cserélni mint a kocsikereket.
tapen van egy gumis,akinel 1000Ft-ert javitottam a defektem.a szepseghiba annyi,h neked kell kiszerelni a kereket,mert azt nem vallaltak.
Dehogy! Csak egy kicsit.

Gyula!
Nem tudsz szegeden gumist aki motorgumi felszereléssel is foglakozik, emberi pénzért, és gyorsan?
Látszik hogy itt a tavasz,mindenki elgurult,kiürült a fórum!
rendben
na azért ennyire ne tolongjatok!
Szasztok pupákok!
Akkor viszlát naplopók este benézek előbb úgy is felesleges lesz
Szasztok naplopók
Sziasztok! Bitang idő van kint. Fúj a szél mint az állat. Végeztem reggelre.
Jó reggelit!
Na, tegnap vettem olajat motulpistitől. Lehet ma lecserélem, kíváncsi vagyok milyen lesz....
Jóreggeltttt Milyen egy hülye szél van ma is... Jah, majd a gépről csinálok videót
Köszi. De előtte az itthon lévő kettőt kellene eladnom
Meg kinéz még egy harmadik is......
Mennyé
mentem tréningre...
Nehogy azt hitt az összes motoros köcsög
Szasztok, mi ez a nagy örömködés? megyek készülődni, tegnap este még levelezgettem 2 kesztyűssel, mindketten tökre segítőkészek voltak, meg minden. Jófejek ezek a motorosok...
De jó kedved van este kaptál mamit vagy mi? se nem ásít se nem semmit
Joooóóóóóó reggelt Vietnáááááámmmm ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !