Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3,3M egy robogóért.
Egy ilyenen ültem ma, nem mentem vele, csak nézegettem. Kinézetre egy nagy cruiser, valójában inkább egy maxi robesz. Érdekes, könnyebbnek tűnt, mint a nagyfrézi, pedig nehezebb. Széles kormány, robogós üléspozíció, automata váltó, és qrva drága. A burgonyánál jobban teccett, nagyobb a kereke (mint egy rendes motoré, 17" és vagy 110/160 e/h) Döntögetni nem lehet, leér hamar, azért mennék vele 1 kört. (tudom, vannak mazochisták, akik ennél gyíkabb robesszel járnak, pl. Majesti )
Cakát Puppantyú !
Na joccakát uraim mentem meccselni
hmmm. nos ez nem kevés.
aszondom, hogy majd térjünk vissza rá később. no mani
HAjrá manu
basszameg mekkora eső jön balaton felől
http://koponyeg.hu/statoldalak...
Többet mentél mint én én csak 80km
legrosszabb?
Potikám. el kell kell keserítselek. Meghalunk.
Ez támasztja elődeink viselkedése is. Szerintem Mi is megfogunk. De, ne nekem legyen igazam.
ezek szerint nyugodtan vehetek hitelre egy drága kocsit?
szia ábrus. Hogy vagy? Jó lett a lánc, meg a váltó is, így sokkal jobb A gumi is bekopott úgy érzem - meg gyorsan bele raktam 232 km-t
Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, legrosszabb esetbe meghalunk.
Megállapítom hogy baromság.
link
kb 3000pe'z
Én most úgy vagyok hogy komoly dologba nem kezdek bele 2012 végéig se család se gyerek semmi egyik napról a másikra élek és élvezem ami még hátra van. Ha mégse jön be akkor komolyan nekiesek az életnek. De 3 Antikrisztusról szólt a fáma 1Napóleon 2Hitler és a 3. a félhold alól jön a mai közelkeleti afrikai muzulmán válságot nézzük még meglehet.
komoly.
"Vicces", de egyre többször tolakodik a fejembe ez a 2012-es dátum... persze már ezerszer eljátszották ezt, 2000-ben 2010-ben, stb..de akkor is
Már késő elbasztunk mindent
úú bazmeg...hamarosan rájönnek az emberek, hogy talán máshogy kéne csinálni a dolgokat...csak lehet, hogy késő lesz... iszonyatos vidi...
írtam neki
hát nem tudom.
egyenlőre érdekelne van-e és mennyibe kerül . . .
Éppen nem érték el a végén a célt
Vagy a majrécsíkot a popsiról
Főleg, hogy az ér le először és azzal nem fogod tudni majd megfogni a bréd ha dobnod kell egy mintát...