Az ilyen robeszokat lusta buziknak terveztek akik egész nap az irodába b@sszák a rezet és 1 kvért is lusták kimenni nem hogy szerelni meg sebességet váltani lábbal ugyan már Ibolyka elhiszi én nem hogy jó buli ez
meg az is igaz, hogy egy ilyen robeszt nem arra terveztek, hogy gyakran szedegessék szét, nagyon jól ki van találva amúgy csomó megoldása azt néztem, míg egy KTM gyakrabban lát csavarhúzót, meg fogót
de mondom, a szopás mindig az, hogy gubbasztani a földön álló gép mellett, megpróbálva néhány lépést megspórolva csinálni bezzeg ha lenne egy szerelőpadom, meg rendes szerszámkészlet (oké most az volt kint)
tegnap olyat "szereltem" meg kívántam tekinteni, milyen állapotban van a hajtásom, úgyh nekiálltam lekapni a fedelét. Hát hogy a rohadás marta volna le az apjának a faszát, a sárga mérnpknek, aki kitalálta... Le kell szedni az oldalidom alsó szegélyét elsőnek, de ahhoz le kell a hátsó "ütközőt" is. Aztán légszűrő, aminek a gumicsonkja nem húzható ki a szűrőből, vagyis le kell húzni a karbiról is. (ennek még lesz jelentősége, kécce is) Ezután hárman tekertünk ki egy rohadtul megtépett csillagcsavarhúzós csavart, amiből volt egy második, amik CSAAAAK egy fekete műanyag fedelet tartanak, amit ahhoz kell leszedni, hogy egy másik kis műanyag fedelet is leszedhessél, ami alatt a hajtás külön kis légszűrője van (gyalázat retek volt, kimostam), a vario ezen át szíjja a levegőt. Ennek már nagyon kicsi és buzi csavarjai vannak, és a poén az, hogy ahhoz hogy leszedd a kicsi légszűrős műanyagot, le kell szedni előbb a fedelét, ki a szűrőt, és utána férsz a csavarokhoz (miért nem lehet egyben leszedni, akár a nagyobb másik műanyag takaróelemmel?) mindegy, ezután már csak negyvennégy kis rohadt imbuszos csavar volt, hogy le is gyöjjön a hajtás. Aha, mikor pár perce feszegetem, kocogtatom kisebb, majd egyre nagyobb intenzitással, megláttam, hogy van még egy elrejtett kis csavar középen (mi lakik a fedél alatt, maga az ördög, hogy így kell rögzíteni? ) mindegy, lejött. Azon ugyan kicsit csodálkoztam, hogy a nyomát igen, ám a bilincset nem látam, ami a légszűrő gumiját fogja a karbira. Mindegy, mondom, akkor lássuk működés közben a váltót, meddig megy ki a szíj, meg egyáltalán, izgalmas volt, ekkorában még nem láttam ilyet. Odacsődítettem egy híján az egész szerkesztőséget, beindítotm, mire isszonyat csörömpölés, motor állj, miközben fémdarabok repkednek mindenfelé . No, meg is lett a bilincs, meg egy kis valami mütyűr még Ami bánt, hogy hagyott nyomot a váltó szíjtárcsáin, ha nem is nagyot, kicsit félek, nehogy kikezdje a szíjat hosszabb távon. A szíj lassan cserés lesz úgyis, a tárcsák meg közepesen hulámosak néhány helyen, úgyh ha végignyomja a nyarat, meg fogom csinálni hogy joo legyen. Összerakásnál annyit szopni.. jézusom (megjegyzeném, hogy ha egy padon, egész napot rááldozva, rendesen lebontva a hátulját csinálom ezt, pikkpakk ment volna.) a karbira gumitráfogó bilinccsel nagyon megszenvedtem, nőgyógyászati cselekkel tudtam csak meghúzni, de úgyfest sikerült, aztán mire összeraktam vettem észre, hoyg a légszűrőt kifelejtettem, úgyh a feléig vissza minden Egyetlen részével kapcsolatban vannak kétségeim, de azt a legközelebbi szétszereléskor nézem meg ha addig nem veszek észre semmi anomáliát
Thomas! majd alkalomadtan ha lehet,add mar meg nekem a vag com progi linkjet,v kuldd el mailba,mert rendeltem egy kabelt az ebayrol.kemeny 1900Ft-ert. gyanitom,h azert nem tudtak kiolvasni az ecut,mert nem a gyari van benne,hanem egy skoda octaviae.hatha nekem ennek tudataban mar nagyobb szerencsem lesz...
ha a yamahanal rendelted meg,akkor nyugodtan doljhatra,ez termeszetes.en a csapagyakra 3-4 hetet vartam. ha megveszed egy kis sarki motoros boltba,akkor max masnap megkapod
Hát ehhez képest tegnap összerakni a KTM-et gyerekjáték volt.
vegre egyszer idoben tudok vkit koszonteni,es nem ra 3 nappal