hosszú volt a tegnap, ezéé nem jelentkeztem.
Na, megvan az új szerzemény. Vatta új 0 perces Ericsson R250s PRO. Igen, null perszes, fóliás. Csak nincs hozzá akku.
Gyulám !
A füled érjen bokáig !
De, úgy is írhatnám (figyelem, rímel) :
Neved napja máma vagyon
A tarka kutya fosson nyakon.
Üdvözlet,látom te is 125-ről akarsz nagyobbra ülni.Nekem 50-am van,ezt osztrák belpiacra gyártották,viszont a 250-400 as gépek japán belpiacosak,vagyis alkatrész japánból jön hozzájuk,kb. két hétés drága.Inkább 600-ast vagy 1000-est javaslok,abból van a legtöbb,bontóban könnyebben találsz alkatrészt,illetve utángyártott is könnyebben akad.Lehet kicsit soknak tűnik egy 600-as vagy 1000-es gép a kis 125-ös után,de meg lehet szokni,és persze ésszel kell húzni azt a gázkart,lehet azzal lassabban is menni.A másik szempont,így később nem kell megint nagyobbra cserélni a kinőtt 400-as gépet.Van itt most egy jó állapotú 1000-es gép kedvező áron,ha lenne pénzem azonnal megvenném,sajna nincs.
Sziasztok! Egy lehetséges motorvásárlás előtt állok. 400-as FZR-t nézegettem, csak nem tudom, hogy miket tudhat a gép, mennyire megbízható, alkatrészellátás stb. Tehát, ha van valakinek ilyen motorja a fórumról, az kérem jelezze nekem! Lenne pár kérdésem.
Nem csak senki nem kíváncsi a mazsihisztijével mi van volt lesz ott a robesz fórum ott lehet hogy érdekli őket a mazsihiszti szerelése című fejezet de szerintem azért írogat ide mert már ott se bírják . . . . . . . .
Ádámka csak hülyülök ne vedd komolyan tudod jól szeretünk téged (fingós)
Na, megvan az új szerzemény.
Gyulám !
A füled érjen bokáig !
De, úgy is írhatnám (figyelem, rímel) :
Neved napja máma vagyon
A tarka kutya fosson nyakon.
Előre is köszönöm!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ádámka csak hülyülök ne vedd komolyan tudod jól szeretünk téged (fingós)
Na legalább ebből is írhatsz egy jó cikket Ádám,robogó javítási tortúra címen!