Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

repsol
Remélem Cafe Racer
Úúúúú de szép! És milyen lesz?
Örömmel tudatom a közösséggel, ma boldog és szentimentális tulaja lettem egy Honda CB 500 Fournak. Kitűnő építési alap lesz
szerintem hamar vissza állsz a koránkelésre.vezetni meg én is szeretek.
így már ok!
El is mentettem a képet!
Elég fárasztó,elszoktam a koránkeléstől. De nagyon élvezem. Tök jó. Rég vezettem ennyit.
Zsolti
mi újság? hogy megy a meló?ki volt a segéded?Ismerősnek tűnik de nem tom.
Szevasztok! Na beindul az élet itt a fórumon?
Azt már tilos felhasználni. Az lesz a legjobb ha elküldöd nekem ártalmatlanításra. (remélem jóféle)
nemtom mikor vettem a szimeringet akkor mondták ha van alatta vegyem ki hogy a 9,5 beférjen mivel csak az volt a boltba ha lett volna 8as akkor hagyjam benne ezt mondta a szaki.
aa basszus nekem meg olaj is kell a telokba,majdnem elfelejtettem.mennyi is?4,5deci /szár regen vettem a kis 250-esbe.kb 3-4 eve.szerintetek fel lehet meg azt hasznalni?akkor tul sokat vettem.
de fura hosszu haj nelkul
az a lemez amugy mire jo?
Valahonnan ismerős ki ő
Sziasztok! Vége mára. Képzeljétek csak! Ma volt segítségem,egy vér profi pilóta!
aha nekem is 9,5 ös van és akkor ki kell szedni alóla a lemezt
basszus mar megint,a legegyszerubb nem jut az eszembe tehat a meret 38x50x8/9,5mm. lehet 8, es 9,5.akkor elmeletileg 9.5-os kell,jol szamolok?
Fú Sanyi baj van megfigyelnek téged az unijósók lassan vezess és ne fékezz hirtelen.
Vegyél úgy hogy nincs és ha van ki tudod szedni a távtartó gyűrűt alóla nekem sincs bent mert olyan szimeringet vettem