Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat Poti!

Sziasztok! Hurrá péntek! Elfáradtam a héten,még bele kell rázódni a melóba,de nagyon jóóóó!
Holnap délután megyek nyugdíjas búcsúztatóra,egyik munkatársam végzett a melóval. Lesz nagy eszem-iszom,ki van bérelve egy kultúrház!
A kaja első osztályú,mert ugye egy vadász,vad ételeket fog készíteni,és persze a villányi vörösbor sem fog hiányozni.
Nagyon durva...csak azt veszem észre, hogy adom ki a 3.000-eket a tankoláskor.
Rendben, mindenképp.
De szerintem idén ilyen benzinárak mellet nem is nagyon fogok vele menni.
Ok. Csak beszéld meg velük mikor mész legyenek ott a szerszámok....
03.22.-én voltam műszakin a vassal, azóta egy méter sem mentem, akkor is max 2km, mert nem messze van az autoklub ahol csinálták.
Előtte meg ennyit hogy hazahoztam a téli tárolásból a gépet.
Nos akkor jól van, örülök, hogy alakul. Motorozás megy rendesen?
Ma pihenek, szükségem van rá. Vasárnap nem dolgozom és szombaton is délelőtt, úgyhogy vasárnap megcsinálom...ha az így okés! Ma csak reggel tudtam volna kimenni, de az kiesett lévén, hogy éjfélig dolgoztam. Szóval maradt a vasárnap Akkor ráérek, van időm megcsinálni.

Köszi, megvan
Ha dolgozok akkor másnap érzem, meg figyelni kell mihez ér hozzá (és milyen erővel) de egyébként nem vészes.
Bár a múltkor a 170Ah-ás akkut egyedül tettem be a traktorba, szóval lassan, de alakul.
Jó reggelt!
Kertészkedés?
kezed, hogy van?
neem, azért azt nem
az más,

azt hittem kirúgsz a hámból, és elmész a börgerkingbe
Ez házi készítésű, vettünk finom husit, csinálunk belőle húspogi-t, meg zsömit megpirítunk, kenünk rá szintén házikészítésű kencét, sajtot rakuk rá, és RENGETEG zöldséget megeszünk hozzá. Isten király!
Grat,

Azt a hamburgerezést azért gondold meg.
A nőgyógyász sem viszi haza a munkáját, és még nem láttam pultost aki a szabadnapját mosogatással kezdi.
Jó reggelt Skacok! Végre 1 szabad nap. Nem kell tanulni, nem kell dolgozni, ma végre pihenhetek. Délután hamburgerezünk egy jót a családdal, király.

jaszi: még nem lettem manager, a managerséghez vezető út lépcsőfokai közül lett meg 1 nagyon fontos. Köszi

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, tényleg nagyon fontos volt ez a vizsga számomra
Pistike megkérdezi az édesanyját:
- Anya, ugye, hogy a húsvéti nyuszi tojja a tojást?
- Igen Pistike.
- És az is igaz, hogy a tojásból kiscsibe kel ki?
- Igen Pistike.
- Hát nem mondom, szép kis erkölcsök uralkodnak nyúléknál
A srácok megtudták Pötyi manager lett és mentek megünnepelni. 2:20-tól
http://youtu.be/nQsPAgoj0Sc