Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azaz mond meg nekik
Csak azt tudnám hogy ezt az LMCS-t ki a k.anyja találta ki és mi a faszért ad bárki is a véleményére? (menjen a k.anyjába )
Ez pont akkora faszság mint az LMP, akiknek egyetlen céljuk hogy mindenki járjon gyalog, ha meg messzebbre akar menni akkor esetleg mehet biciklivel.
Akiket én említettem, azok nem megisszák a 100 000 litert, hanem megtermelik
most nem tudom, sírjak vagy nevessek, de ez röhej
Megyek termelek valamit.
Bár ezek nem annyira tehetősek.
Én is ismerek pár TOP borászt de azok délelőtt 10-re már általában kész vannak.
Ismerek néhány TOP borászt, elég tehetősek de komoly vele a meló is.
Többek között ez
azért az elég komoly mennyiség
Jelentem eladtam már 100000 liter bort, és még csak az 1/3 van kész.
Hú ha az a péz az enyém lenne
Nekem ott nincs semmi.
egy nagy lófaszt
Erre a holnapi kecskeméti rendezvényre (itt balra fent) nem jön el senki? ingyenes.
"a komcsik alatt megemelték 2-3 forinttal" - ez a szelektív emlékezet tipikus orvosi esete

Voltál már kint ma az utcán? Válság van... hogy akarsz stagnáló (vagy csökkenő) árakat? Óriási a hiány, a válság + az elmúlt évek pazarlása (hitelhegyek a'la ballib kormányzat) miatt most megint szívhatunk.
Többet fogyasztott és tovább tartott melegíteni, mint maga az út oda vissza vásárlással 1ütt.
de jót motoroztam kemény 2,5 km
Gratula!
Ki beszél itt 50Ft-ról rajtad kívűl?

Anno be nem fogták a pofájukat amikor a komcsik alatt megemelték 2-3 forinttal. Folyamatosan tolták a szöveget, hogy semmi nem indokolja az ilyen magas benzinárakat. Akkor most mi indokolja?
Nem is emelkedik az ára... én évek óta 5000-ért tankolok

Komolyan, én is érzem, amikor megvettem az autót, 18-ból telement, most meg 20-ból nem. Viszont úgy vagyok vele, amin nem tudok változtatni, azon nem rinyálok, azt az energiát inkább a megoldás keresésére fordítom, oszt vagy sikerül, vagy nem.
R1!

De én nem értek hozzá,csak a szívem vinne. A többi motort nem ismerem.
50 Ft-al olcsóbb lenne, az mit segítene?
Inkább örülnétek, hogy adózhattok - kell fizetnünk a már 20x visszafizetett hitel kamatait a nemmondommeg kiknek.