Skacok van valakinek otthon kb 40-50cm 55-60-as csöve kipufogóhoz
Haverom sazrt eddig a dobomra hétvégén elhozom tőle és megcsinálom majd magam csak nincs csövem hozzá.
Ráadásul az idióták arra nem számolnak,hogy minél több adót tesznek rá, annál kevesebb bevétele lesz az államnak,mert kevesebbet,és kevesebben fognak tankolni.Viszont az állami kocsik után meg növekedni fog a kiadás,lásd mentőkocsik.
Zsoltinak meg Ábrusnak egy kis nodsztalgia:ezzel versaenyeztem régen tereprallyban.Ez 75-februári volt,még tisztán dobfékes,sajna már nincs meg.
Kár hogy ilyen farok voltam,és leejtettem a sisakomat.Tök gáz,ahogy mállik le róla a fólia,pedig jó kis motyó. UVEX factry pilot van ráírva.Ha nem mérik aranyáron,gyüjtök 1 u.ilyenre.
Úgy emlékszem annak idején egy nagyon okos ember azt mondta hogy "aki a fejlődés útjába áll, azt könyörtelenül eltapossák"
Akkor ezeket miért nem? (hogy fulladnának meg )
Haverom sazrt eddig a dobomra hétvégén elhozom tőle és megcsinálom majd magam csak nincs csövem hozzá.
http://www.dynojet.com/jetkits...
Zsoltinak meg Ábrusnak egy kis nodsztalgia:ezzel versaenyeztem régen tereprallyban.Ez 75-februári volt,még tisztán dobfékes,sajna már nincs meg.
Akkor ezeket miért nem? (hogy fulladnának meg