Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na és?
Mi és?
én is nézem és?
híradó
brüm-brüm pajtik! mi helyzet? hova tünt mindenki?
igyexem
Ábrus te mikor fele indulnál ? csak érdeklödöm mert arra felé megyek én is
valahogyan csiholj lelket belé szombatig
gondolom hogy unod
Köszi a segítő hozzászólásokat! Úgy érzem, lesz még 1-2 köröm az átvizsgálásnál...
Csak ne lennék már belefáradva...
hiába volt régen jó likasan is Én egyenlőre befoltoznám a helyedben annyit megér De nagyon át kel nézni mert nekem pl. volt amelyiken csak gombostű likak voltak
akkor még az lehet hogy a régi cucokkal összeált a beállitás de mivel te cseréltél mindnet és most jó a motor kompreszioja igy már nem vág össze a a karbidal
meg mivel likas nem nem tud akkora vákumot csinálni a fedél alatt főleg alacsony fordulatnál és nem kelöen emeli meg a subertet ezáltal nem megy normálisan alacsony fordulatnál
jaja
Membránt minnél likasabb annál rosszabb az alapjárat mivel onnan levegőt szív zárt pillangoknál is Én cserélet őket de van egy ragasztó már én is akkor kaptam a voksot mikor már megvettem azzal állitolag elégé sokáig jó lesz Pattex Repair Extreme Power glue
miket cseréltél gyürük szelep állitás ugye ilyesmiket ?
Ha amembrán likas hid ell ha jó volt ha nem nem fogod tudni beállitani főleg az alapjáratott
Széthúztam a karbisort. Darabokra szedtem, kipucoltam, kifújkáltam, mindent visszapakoltam a helyére. Nem állítottam a pillangókon, csak szinkronkor. A 4-es membránnál van kis szakadás, de az már megvolt akkor is, mikor ment rendesen...
A szívótorok gumikon vannak repedések, de ahogy néztem, még nincsenek átszakadva...
ÁÁÁ DE IZGI nagyonjóóóóó
nem. az a gond nem tud érdekelni
A tali az tali. Nekem mind1, milyen. Ezt is sajnálnám...
És szétszedted már,h konkrétan hol a gond?
ÁÁ faszom ez csak a kispálya
Brands Hatch Indy pálya az a nagypálya lesz
jo kis angol sbk hihi