ma szegeden vagyok,csak eleg sok a teendo.be kel lszereznem meg par dolgot holnapra,asszonyt le kell csititatni,es este lehet kinezek a rakpartra v a kereskedo kozbe
Akinek a bringákhoz egy kicsit is köze van (nem úgy mint nekem) az egyből kiszúrja hogy ez nem lehet ennyi. (abszolút laikusként még én is láttam rajta hogy ez nem az a kimondott Tescobike, bár ilyen durva árra én is lepadlóztam az összes kollégámmal együtt) Nem véletlenül írtam ennyire alacsony árat, gondoltam mivel van itt néhány bringa...i, ő biztos egyből ugranak hogy: hülye vagy ez gyilkosan drága gép,még ha lopott is. (ja meg )
Az nem célom hogy hülyét csináljak bárkiből (én csak annyit írtam hogy max.35-ért megvenném, semmi többet) mindössze viccnek szántam, de azt látom már egy ideje hogy te valahogy sosem így fogod fel így a dolgokat. (de neked külön nem írhattam oda hogy ez most nem komoly, te most ne figyelj ide)
Egyébként bírlak.
A két vízpumpaház közötti gumitömítés az tavaly 150ft,és a csövekre való O ring az pedig 30ft/db,a vízpumpa nyakára való a blokk felöl pedig 50ft körül volt. Én cseréltem csapágyat is, a Koyo 1300ft,de a szlovák gyártmány 500ft körül van. A szimering az olaj felöli oldalon meg 450ft
Egyébként meg már nem is csöpög a víz belőle, ezért nem nyaggattalak vele.
Úgy tűnik hogy csak bizonyos hőmérséklet alatt nem tömít rendesen, mondjuk +10 fok alatt, amióta hazahoztam a téli tárolásból nem eresztett.
Az nem célom hogy hülyét csináljak bárkiből (én csak annyit írtam hogy max.35-ért megvenném, semmi többet) mindössze viccnek szántam, de azt látom már egy ideje hogy te valahogy sosem így fogod fel így a dolgokat. (de neked külön nem írhattam oda hogy ez most nem komoly, te most ne figyelj ide)
Egyébként bírlak.
Úgy tűnik hogy csak bizonyos hőmérséklet alatt nem tömít rendesen, mondjuk +10 fok alatt, amióta hazahoztam a téli tárolásból nem eresztett.