Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110-120 fölött csak akkor megyek ha muszáj. Én se ezredessel megyek:))))
Ne felejtsd el, hogy nem ezredes-el megyek. Felveszek nyugis 130-140-et és kész...nem fogok száguldozni
nem akarnék pályán menni, lehetőleg minimalizálnám a költségeket. sátrat vigyek, vagy hogy lesz az alvás?
Ha nem pályán akarsz menni Kecskeméttől, akkor ott vagy Félegyházán beszállnék, mert én is csak kb akkor érek rá
Az M5-ösön 3/4 óra alatt ott vagy.
Oké, most olvasom mi van. Én is kb: 6-körül indulok, de már visszafelé.
délután
5-6? Nem lesz az túl korán?
ma szegeden vagyok,csak eleg sok a teendo.be kel lszereznem meg par dolgot holnapra,asszonyt le kell csititatni,es este lehet kinezek a rakpartra v a kereskedo kozbe
Egyébként akkor a Honda kuplunglamella nem is jó a gépedbe.
Én így tudok menni nagyjából 5-6 órás indulással. Valaki csatlakozik?
Akinek a bringákhoz egy kicsit is köze van (nem úgy mint nekem) az egyből kiszúrja hogy ez nem lehet ennyi. (abszolút laikusként még én is láttam rajta hogy ez nem az a kimondott Tescobike, bár ilyen durva árra én is lepadlóztam az összes kollégámmal együtt) Nem véletlenül írtam ennyire alacsony árat, gondoltam mivel van itt néhány bringa...i, ő biztos egyből ugranak hogy: hülye vagy ez gyilkosan drága gép,még ha lopott is. (ja meg )
Az nem célom hogy hülyét csináljak bárkiből (én csak annyit írtam hogy max.35-ért megvenném, semmi többet) mindössze viccnek szántam, de azt látom már egy ideje hogy te valahogy sosem így fogod fel így a dolgokat. (de neked külön nem írhattam oda hogy ez most nem komoly, te most ne figyelj ide)
Egyébként bírlak.
Fúú Pupu nem vagyok egy nagy rántotta fan, de ezt most bedobnám. Egészségedre
Na, azt mondták az esküvősök, hogy 5-ig van foglalva a hely. Megy valaki ennyire késő délután ?
Jó étvágyat!
úgy érzem ennem kell pár falatot
A két vízpumpaház közötti gumitömítés az tavaly 150ft,és a csövekre való O ring az pedig 30ft/db,a vízpumpa nyakára való a blokk felöl pedig 50ft körül volt. Én cseréltem csapágyat is, a Koyo 1300ft,de a szlovák gyártmány 500ft körül van. A szimering az olaj felöli oldalon meg 450ft
Egyébként meg már nem is csöpög a víz belőle, ezért nem nyaggattalak vele.
Úgy tűnik hogy csak bizonyos hőmérséklet alatt nem tömít rendesen, mondjuk +10 fok alatt, amióta hazahoztam a téli tárolásból nem eresztett.