Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nekem is kéne ha olcsó . .
Nyugi, eddig sem azért nem használtam a gépet, mert már csak az hiányzik belőle.
Igazából nem tudom a méreteket, de ha filléres dolog az az utángyártott amivel Te is megcsináltad akkor megkockáztatom hogy azt veszem meg.
Köszi!
Na, én is indulok Szegedre dolgozni Qró, ma se jársz erre?
Én csak elég későn tudok indulni,mert segítenem kell bevásárolni. Kb 10-10.30-körül tudok menni.
de te azert is jossz,h megmutasd veled nem packazhatnak.na meg mert egyedul szar sorozni
Akkor minden rendben. Mert elég stresszes ez a része a dolognak.
Sziasztok! Vége a délelőtti melónak.
Emre! Már megyek is a gyűrűért. Az a méret jó ami az ezredeshez való?
Ne haragudj,de kiment a fejemből. Annyi minden történt,de most meglesz. Csak a vízpumpaház közötti gyűrű kell vagy a csövekre való is?
nekem is volt egy spanom, akinek régen jól ment, és szokása volt aprópénzért eladni a cuccait... Pl GT allterra bikeot 25ezerér meg sem akarták venni a bringaboltban, azt hitték lopta
Először én is azt hittem, komolyan mondja, lehet, valaki nem ismeri az árakat, kapta/lopta/nyerte, lehet így jó vásárt csinálni...
Csak azért nem tettem rá ajánlatot, mert megelőztél
Szóval valamilyen szinten engem is beugratott

Az oldalon, amit belinkeltél, találtam jó bicajt az asszonynak tehát nem volt hiába a dolog.
Én megfejtettem elsőre. Nyeremény?
ha végigolvasod rájössz, hogy nem egészen erről van szó
autópályára
azé meglesném azt a 600-ast, de a bandi nem akkora biznisz, mer van az egyik amargo vagy hollós üzletben ha el nem vitték egy szénné tuningolt 1200-as alig 800ért. Az olyan, hogy lefosod a bokád. Szerinem a legkirályságabb országúti motor (nem autóőűlyűra, mert ott hamar elfogy nagyok mellett), egy kb olyasmi okosított 600-as, mint pereckirály barátom 636-osa volt! Kis leáttételezés, kipufogó, sportlégszűrő, elektronika, mindez összelőve, azt had szóéjon. Agilis, 250-ig egész jó lép, és csak 10 liter körül fogyaszt ha közepesen mész Jézusom, menniyt tankoltam bele, mikor nálam volt És azt még városban is elvezeted, mer nem rúg tökön alul. Egy ilyen régi 600-as gixert is be lehet lőni, hogy mehessél vele rendesen...
Ez az ún. "felborult értékrend" - márka/minőség fétisizmus.
Emre meg biztos pipa, mert már beleélte magát...
Nem is értem a hondájával mit keresne ott . .
ki akar utálni, hogy nem menjek el a talira
ha az esküvőre célzol burkoltan, akkor alakul szépen, egyre fogynak a feladatok
Vagy túl nagyot ütött a fa rá a múltkor és még félrebeszél.
Lehet unatkozik, vagy elvonási tünetek a mézes fahéjas tejecske hiánya miatt.
Nagyjából jól látod a helyzeted, de csak nagyjából

Kíváncsi voltam meddig vagy hajlandó elmenni, látom elég messze....Sanyi egy áldott jó ember, nem meglepő hogy tájékoztatott, talán csak az hogy nem ide írta, de hát elfogult a szentem (nekem is megígérte pár hónapja hogy segít beszerezni a vízpumpához a tömítőgyűrűket, de hát nem én szereztem neki az ezres motort )
Azért értek annyira a bringákhoz hogy lássam ennek az utolsó csavarja is többet ér 35 ezernél.
De (sajnos) egy cseppet sem vagyok meglepve, és van amit továbbra sem értek. Neked tényleg ekkora örömet okoz, hogy megpróbálsz hülyét csinálni belőlem?
Jó reggelt
na cakát