Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bridgestone BT003 180/120-as szett, 2db hátsó egy első 30k
Tévedsz sokkal jobb dolgom is akadt mint a sok kakaóstejecske szopogatóval töltsem unalmasan a napomat bőrigázva
Mert megengedhetem magamnak.
Egyébként elhiszem hogy szarul érzed magad hogy nem lehettél ott.
Igazad van:
Akkor a faxért beszélsz össze vissza minden hülyeséget ez neked nem áll jól
Magamhoz képest igen. (egyébként tudtam hogy mivel fog jönni)
Ja és Tudom lányokat megütni szégyen de ez már kijárt
Mivel nincs mosógépem és nem áll szándékomba vásárolni, így hazaviszem 1 amerikai mosodába, ami éves szinten sokkal olcsóbb mint venni 1 mosógépet. Miközben a mosógép kimos én elmegyek meglátogatom a kis csávókat és jó édes anyucikám lemegy a tisztáért hogy ne kelljen hazajönnöm miatta. Szal nem vagyok anyuci kedvence.
Anyuci pici fia...
Van nekem ilyen tűzőm. Fekete rá kell ütni a tetejére és össztűzi a papírt
. . Dehogy is, én vagyok az ördög Lucifer .
Örülök. Nekünk volt megtiszteltetés, hogy bevállaltátok.
Üdv Krisztának is. Klassz motorja van. Biztosan jól bánsz vele, ha oda meri adni.
Ez így nem fer. Mennyi?
nem.csak o ebredt leghamarabb,es unatkozott

amugy eszmeletlen jo volt a csapat,pillanatok alatt megvolt az osszhang,es akkor meg nem ittunk
Úúúú, most sikerült felkelnem, mondtam, kemény meccs lesz az este
Majd mingyá visszaolvasok, mi volt a talin
negativ volt az eso,legkozelebb intezd el

megtalaltam az emailt,januar 17-ei volt mondjuk ugy,h egalban vagyunk
Köszönünk mindent Zsóti, hibátlan volt a buli! Megtiszteltetés volt, hogy ott lehettünk!
Mi van? Beléd bújt az ördög? Kéne neked egy szőke űző.
. . . . .
milyen volt az az ébresztő? Hangos 11000res?
Szasztok. Örülök ha jól éreztétek magatokat. Tök jó volt hogy itt voltatok. A negatív észrevételeket is szívesen vesszük. Remélem mindenki hazaér épségben. Qrva eső.
Én nem, anyám viszi le mosodába ott nem tudom mivel mosnak
ha jol remlik abrus hamarabb lelepett,mint ahogy megerkeztek atiek potivel.
no rovid elmenybeszamolo:
qrva jo volt
kicsit hosszabban:kb 11 utan ertem oda,mindenki vart,nem ivott,h majd bemegyunk szegedre fagyizni.addig ismerkedtunk.kezdtunk ehesek lenni,leultunk enni.ebben a pillanatban abrus es bakosi megerkezett.ezt a hihetetlen idozitest,ilyen nincs no akkor elindult a kaja,jott snoopy.megkajaltunk,aztan kis pihi utan irany szeged.fagyizas,es mar jott is az eso.nagyjabol megusztuk,eppenhogycsak csepegett.az ekkro hazaindulok mar kevesbe,lasd mellekelt hozzaszolasok
vissza ullesre,es elkezdodott az ereszdelahajamat.jaszi is betoppant,hatarozott fellepesevel emelte a buli szintjet na meg szerzett csajt a tobbire mar nem emlexem pontosan.ja de,meg motort is szereltunk,majdnem az enyem lett a donor,de megse.eljenek a 600-as kuplungbowdenek nost az 5 perces melo eltartott vagy masfel oraig,de legalabb nem unatkoztunk
kovetkezo jelenet:alvas.ki itt ki ott.ne menjunk bele a reszletekbe
reggeli ebredes bakosi segedletevel,kb 8 ora korul.tudtam,h o lesz vegig a rohogo 3. (t.i.:egy kortyot se ivott)
megegyszer koszonjuk Zsoltinak, Gottinak es Vincenek! Elsorangu hazigazdak voltak!