Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok!max belülről a piától!
Újpest vs pápa 2-1 . . .
milka kontra pápa?
A kövi tali nálatok lesz és akkor tutira nem ázol el
Nem akarod tudni Jó meccs volt
Ezért nem mentem reménykedtem benne hogy a tavalyi átok amikor sikondán voltunk és esett az eső az már le jött rólam de ezek szerint nem. Most gondoljatok bele milyen kellemetlenül éreztem volna magam ha mentem volna és megint elázok ááá nagyon rosszul éreztem volna hogy miattam áznak el a barátaim így ezt csak magatoknak köszönhetitek
Jó reggelt!

Hú de mocskosul másnapos vagyok
Látom mindenki hazaért egészben. Hálisten.
Pupu milyen meccs volt tegnap?
Szasztok pajtik!
Olvasom jó volt a találka és mindenki épségben hazaért.Sajnálom hogy nem tudtam elmenni. Nálunk tegnap fél 4-kor olyan jégeső volt hogy fehér volt az udvar 5 per alatt. ja és majdnem egész nap esett. ma itt a Balatonon is szar az idő Pápán állítólag nem esik.nemsokára megyünk haza.Úgy hogy ha mentünk volna mi is szarrá áztunk volna.Remélem hogy a következőn talikor jó idő lesz és tudok menni!
Na szoval Zsoti Kösszönünk mindent Nagyon Pozitiv minden ha pontozuk akkor a 10 re 11 et adunk szerintem Bár volt negativ is 1. Szomszéd kislány nem akkart semmit csak kérete magát és egyedül akkart motorra ülni Ezzel nem is lett volna baj csak én nem kellettem volna hozzá szeinte persze 2.Tündike a másik csaj hogy ö sem volt ott szoval ezen kívül csak pzitív minden .Kösszönünk mindent . . Jassssszinak is meg Atinak is hogy olyan részegek voooootak
az,jartam mar en is igy.kiazott a kesztyu
Mindennem elázot alig birtam lehámozni magamrol a ruhát
szasztok az FZ 750-vel nem egyezik az a csavar
Örülök hogy mindenki egyben hazaért. Biztos jó kis buli volt,és nagyon sajnálom hogy nem lehettem ott. Előre nem láthatott ok miatt történt ez így,de legközelebb remélem én is ott lehetek veletek.
Mi van szereltél útközbe?
Lehet jobban jársz, ha esztergáltatsz egyet!
Aszittem műszaki hiba adódott. De hát miket gondolok én... Nekem lényegében csak a cipőm ázott át, de szakadt rendesen egész út alatt.
Aszem sikerült kiázni a kesztyünek De legalább aruhám elöl lett mosval az is valami
Szevasztok yamaha hívők! Van e valakinek elfekvőben fzr 1000 szétbontott blokkja ugyanis a képen látható csavart eltörtem. A blokk
alján található mind a két oldalon.
Ecsém Solttol még volt vissza 20 km addig csak szará áztam Aztán Soltig a 20 KM en Felhőszakadás szerübe kerültem , Aztán Solttol Simontornyáig alig alig csepeget És onnan hazáig meg majd száraz volt
Az ujj lenyomatodat küldtem is be az FBI-nak...
Mi történt, Pestám!
Ez normális dolog ?
na megvan az utolso befutonk is.hazaertel epsegben?
, ,, ,, , , , , ÁÁÁÁÁ még a ZÁCSKOMBAN is VÍZ VÁN
Pontosan ott a pont