Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy áztam. = Kimostam a ruhámat. Miért, te nem vízben szoktál mosni?
Ábrus sokat ivott már itt?
Jól eláztál?
. .
Na, meg gyüttem. Még szerencse hogy vízálló a ruhám. Egy darabig....
poti autoval jott
Jól néz ki a nagytesó!
sajnalom,h nem jottel,orultem volna a talalkzoasnak.igy utolag is jobbulast asszonynak!
persze,h befolyasolhatja!enyem is szimeringes,nem is merem nagyon hajtani.max 130-160,folotte mar eletveszely.tiszta olaj az egesz elso gumi,meg a fekem. kormanyvegsulyok megvannak?egyformak?meg az is lehet gond.
felteve,h a sajat motorja melle all.amugy ebben az idoben epp szegeden fagyiztunk.kesobb lett lereszegedes.kb 8-9 kozott kezdtuk.
ezen a kepen ugy nez ki a motorom,mint egy matchbox.az eletben nagyobb am
helloooo mind!hazaertem epsegben.ill majdnem.totalisan elaztam.hala egy nagyon aranyos,nagyon kedves tanulovezeto holgynek,aki total beteritett vizzel.laptop meguszta
Pötyit meg majd jól megverem mert sz ő elmondása szerint fogyasztott némi alkoholt és úgy ül motorra
Szasztok remélem jól eláztatok . .
Köszi!
Később leszek.
Nektek se legyen jobb mint este nekem.
Megállapítom hogy Qrai-Csövi-Bakosi trió valóban tudott FZR típusú motort kölcsönkérni a hétvégére valahonnan és el is jutottak velük idáig.
Thomas még kérdéses.
Poti természetesen(mint ahogy ígérte is) az esőnek bemutatva mindenképpen a kisfrézivel jött, na látjátok ilyen egy igazi menedzser.
Vagyok! Megnyugtatnám Pistit, végig esett.....
533mm gyárilag, 528mm a "kopáshatár"
+
Megtudnád mondani az 1000-es Genesis első teló rugójának a hosszát?
Gondoltam ha már kinn van megmérem.
Kíváncsi vagyok mekkora az altérés az alapmérethez képest.
Igen. Sőt a kopott első gumi miatt is. Az enyém is csinálta 180 körül de lecseréltem a köpenyt és utána eltűnt a szitálás.

Széles utat!
Az is. De ez mellett a kopott gumi csinál ilyet.
Jobban. Már nem lázas,és benne marad az ennivaló is. Tegnap nem tudott felkelni sem,és csak alma pürét evett. Csak nagyon gyenge. Az a para,hogy ne kapja el a pici lányom,mert akkor gáz van.