Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az egyiket kötöttem be a tompítottra. Ezekben eredetileg 35/35W-os égők voltak. Amit itt lehet kapni az 60/55W-os. 2x35W=70W 2x55W=110W Ez már annyival több, hogy ha állandóan be van kapcsolva akkor megolvadnak a csatlakozók.
elromlott a lámpád jó a sityak
Az új satyi.

És tényleg ez a lényege tömören. 14 év szakmai tapasztalat alapján bizton állíthatom
Ezeket tudom és e szerint járok el, csak nem ilyen drasztikusan...én itt csak kishal vagyok a főnökök közül
Akkor adok neked néhány vezetői tanácsot, ingyen (egy sör azér lehet legközelebb )
1: bármilyen szépen beszélsz velük, akkor is utálni fognak, tehát ne próbálj bratyizni lefelé. Nem azé vagy ott, hogy szeressenek, hanem hogy felügyelj.
2: mivel deklaráltuk, hogy utálnak, legjobb, ha a leghangosabbat kibaszatod, akkor legalább tisztába lesznek a cipőjük méretével, és hidd el, kevésbé fognak utálni - a rendet alapvetően szereti mindenki.
GYerekek eddig bírtam mentem aludni nagyon kipukkadtam.
Jó estét
Fábi-ati nézzétek meg a legújabb cikket itt sm-en.
Köszi, de egyelőre nem kell az telózáró csavar.
Sokaknak szálka a szemébe, meg ne szóljál mert én régebb óta vagyok itt...majd megszokják. Mindig mindent szépen kérek és mindig megköszönöm-megjutalmazom. Jan. 4.-én kezdtem, 4 hónapja vagyok a cégnél.
Elkényelmesedünk
Teszek még fel egy 1m2-es idomot (mint Ábrus) meg egy tripla magas habos ülést (mint Gyula) és kész a gódving

Nyitott kipuval már nem tudtam itt a városban egy jóízűt húzatni, mert mindenki engem nézett
Kezdtek öregedni nem bírjátok már a hangot
Hát igen, uralkodni nagy teher Nem utáltak meg, hogy most kerültél oda, és máris mindenkinek beszósz? Vagy ott a pár hónapos munkaviszony már öreg motorosnak számít? Mikor is kezdtél?
Új kipu. Halk lett nagyon, tiszta túragép. Meg egy közeli az AWI hegesztésről, a varrat kb.2 mm széles (rozsdamentes anyag)
A sok mínuszodból levettem 1et papa
csak egész nap mindenkit igazgatnom kell, mindenkivel beszélni, annyira nem fain
De írni tudsz akkor mi a baj itt olvasva úgyse halljuk a hangodat.
Jobbulást Pötyi
Sziasztok. Annyira bedurrant a torkom, hogy nem tudok beszélni, gyakorlatilag megnémultam...király nagyon, úgy fáj mint az állat. csövi megjött a píz, ha már arra jártál beugorhattál volna asszonypajtáshoz, ott lakik szentivánon
Slotákiába én nem megyek át ki vagyok tiltva
Gondoltam rá, de akkor más fele kellett volna mennem át Szlovákia felé...
Egy ilyen túra lenne jó: Indulás PUPU filmgyárból: Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Sturovo-Szob-Zebegény-Nagymaros-Verőc
e-Mogyoród
Na gyorsan menjél oszt rakjad a jogsit lefele
És bakkeroltál ide beugrani