Csak az egyiket kötöttem be a tompítottra. Ezekben eredetileg 35/35W-os égők voltak. Amit itt lehet kapni az 60/55W-os. 2x35W=70W 2x55W=110W Ez már annyival több, hogy ha állandóan be van kapcsolva akkor megolvadnak a csatlakozók.
Akkor adok neked néhány vezetői tanácsot, ingyen (egy sör azér lehet legközelebb )
1: bármilyen szépen beszélsz velük, akkor is utálni fognak, tehát ne próbálj bratyizni lefelé. Nem azé vagy ott, hogy szeressenek, hanem hogy felügyelj.
2: mivel deklaráltuk, hogy utálnak, legjobb, ha a leghangosabbat kibaszatod, akkor legalább tisztába lesznek a cipőjük méretével, és hidd el, kevésbé fognak utálni - a rendet alapvetően szereti mindenki.
Sokaknak szálka a szemébe, meg ne szóljál mert én régebb óta vagyok itt...majd megszokják. Mindig mindent szépen kérek és mindig megköszönöm-megjutalmazom. Jan. 4.-én kezdtem, 4 hónapja vagyok a cégnél.
Hát igen, uralkodni nagy teher Nem utáltak meg, hogy most kerültél oda, és máris mindenkinek beszósz? Vagy ott a pár hónapos munkaviszony már öreg motorosnak számít? Mikor is kezdtél?
Sziasztok. Annyira bedurrant a torkom, hogy nem tudok beszélni, gyakorlatilag megnémultam...király nagyon, úgy fáj mint az állat. csövi megjött a píz, ha már arra jártál beugorhattál volna asszonypajtáshoz, ott lakik szentivánon
Gondoltam rá, de akkor más fele kellett volna mennem át Szlovákia felé...
Egy ilyen túra lenne jó: Indulás PUPU filmgyárból: Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Sturovo-Szob-Zebegény-Nagymaros-Verőc
e-Mogyoród
Na gyorsan menjél oszt rakjad a jogsit lefele
És tényleg ez a lényege tömören. 14 év szakmai tapasztalat alapján bizton állíthatom
1: bármilyen szépen beszélsz velük, akkor is utálni fognak, tehát ne próbálj bratyizni lefelé. Nem azé vagy ott, hogy szeressenek, hanem hogy felügyelj.
2: mivel deklaráltuk, hogy utálnak, legjobb, ha a leghangosabbat kibaszatod, akkor legalább tisztába lesznek a cipőjük méretével, és hidd el, kevésbé fognak utálni - a rendet alapvetően szereti mindenki.
Jó estét
Teszek még fel egy 1m2-es idomot (mint Ábrus) meg egy tripla magas habos ülést (mint Gyula) és kész a gódving
Nyitott kipuval már nem tudtam itt a városban egy jóízűt húzatni, mert mindenki engem nézett
Jobbulást Pötyi
Egy ilyen túra lenne jó: Indulás PUPU filmgyárból: Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Sturovo-Szob-Zebegény-Nagymaros-Verőc
e-Mogyoród
Na gyorsan menjél oszt rakjad a jogsit lefele