Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nos orommel jelenthetem be,h kesz a motor.az osszes koromagyam tiszta olaj,de kesz.faszan feltolve olajjal,es jatszi konnyedseggel mentek vissza a vegzaro dugok.mintha ezzel az olajjal kicsit puhabb lenne a rugozasa. kozben kilazult az elso fekkarnal a fekcso,ott konnyezett.utanahuztam,mukodik az is.kicsit korbetisztogattam,es leteszteltem autopalyan.csak ugy suvitett viszont hamarosan fel kell ujitanom az elso feket.az olaj lemarta az elso fekrol a festeket,es eleg randa.+ a fekpofak nagyon cseresek.fektarcsakat se artana mar,mert meg muszakin mondtak,h dobnak.
És olyat nem tudtok adom a pénzt és adják a papírt hogy mindenen megfelelt
én egy suzuki impulsen kezdtem, pár óra múlva átültem a banditra, az utolsó 3-4órán meg egy kawa er5ön mentem amúgy nálam úgy ment a vezetés része,hogy volt ,hogy egész nap motoroztunk, így volt meg hamar
Én P21-el vizsgáztam.
én egy kawa GPZ 500-on tanultam és vizsgáztam.
kismilliószor volt törve, toldott foldott. MAjd szét hullott. Kuplungja egy rakás szar volt, de gurult.
Itt már voltam
Én is azon vizsgáztam,jó gép volt,de a rutinpályán a Jawa fordult legkönnyebben.
nekem is.nehez volt csavargatni a 250-est a palyan,mert nagy a fordulasi szoge.aztan kaptam egy gs500-ast,es nem volt problema
en szoltam az oktatonak.azt mondta ok,holnap gyere kressz vizsgara.megtortent,aztan parszor mentem rutinra(2x) meglett,aztan forgalmi vizsga elott 1 oraval vettem egy vezetest,es mar meg is volt a vizsga sztem masfel honap alatt siman megvolt.az is csak azert,mert ekkor voltak vizsgaidopontok
akkor ok!
fuvart viszek.de szigorúan titkos!
Tuti elhiheted
etikus lenne vele szemben?
Mit keresel te erre?
mosas helyett azt kellett volna
de hat megoldodott a kuplungproblema nem?
Visszük Pötyit és eladjuk jó pénzért valakinek biztos kéne a porhanyós husikája
nem jó mert mire kimegyek motorral elmegy a lóvé benzinre aztán mi marad a szórakozásra?!
Ide szervezek motoros túrát ki jön?
hajjajj
Hát az egész országot keresztül szeled
aha.mert?