nos orommel jelenthetem be,h kesz a motor.az osszes koromagyam tiszta olaj,de kesz.faszan feltolve olajjal,es jatszi konnyedseggel mentek vissza a vegzaro dugok.mintha ezzel az olajjal kicsit puhabb lenne a rugozasa. kozben kilazult az elso fekkarnal a fekcso,ott konnyezett.utanahuztam,mukodik az is.kicsit korbetisztogattam,es leteszteltem autopalyan.csak ugy suvitett viszont hamarosan fel kell ujitanom az elso feket.az olaj lemarta az elso fekrol a festeket,es eleg randa.+ a fekpofak nagyon cseresek.fektarcsakat se artana mar,mert meg muszakin mondtak,h dobnak.
én egy suzuki impulsen kezdtem, pár óra múlva átültem a banditra, az utolsó 3-4órán meg egy kawa er5ön mentem amúgy nálam úgy ment a vezetés része,hogy volt ,hogy egész nap motoroztunk, így volt meg hamar
en szoltam az oktatonak.azt mondta ok,holnap gyere kressz vizsgara.megtortent,aztan parszor mentem rutinra(2x) meglett,aztan forgalmi vizsga elott 1 oraval vettem egy vezetest,es mar meg is volt a vizsga sztem masfel honap alatt siman megvolt.az is csak azert,mert ekkor voltak vizsgaidopontok
kismilliószor volt törve, toldott foldott. MAjd szét hullott.
hajjajj