Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elküldtem gyula a cimomat
MIT? HOL? HOGYAN?
Láttátok? Fzr...
Sááárga
Asszem olyanom van tartalékban, majd meglesem azzal mi a szitu, és jelentkezek.
Én az Fzr-ét néztem.A jobb rajzon az 5-ös Pumpamodul az,mert ebben van a pumpa reléje is.Próbáld ki holnap kuplung-lábtartóval,ha indul,akkor jöhet hozzám javításra az a kis doboz.Na elköszönök,holnap itt leszek.
Köszi
Megnézem ezt is
Köszi Gyula!
Mondjuk a 8-1 oldalnál megakadtam, a többi meg elég homályos de majd holnap utánanézek.
Te melyik szervizkönyvre gondoltál? Csak hogy tudjam hol keressem a képeket.
Ez az FZ-é
Még valami,ezeknek a kapcsolóknak a negatív jele bemegy a gyújtásmodulba,innen tudja hogy indíthat,enélkül nem ad gyújtást,hiába indítózol direktben.Abban a kis modulban vannak diódák is,ezt a logikát kapuzzák ki.Ha kuplung-lábtartóval indul,de üresben nem,akkor az egyik dióda,vagy mindkettő hibás.Kicsit meg van bonyolítva.
Na mentem szuszókálni jó éjszakát vashuszárok
Szia!

Az üreset jelzi, a kuplungos indítást meg majd holnap megnézem
Köszi!
AZ is lehet,nekem is ki van kötve a kuplung,meg a kitámasztó,üresben indítom,ha annak vezetéke eltörik,akkor nem indul már sehogy.
És a másik jó hír 90e van jogsira
Szerintem valami vezeték eltört a szerelés közben vagy huzd szét a letámaszto csokit és azonal meglátod hogy azzal volt e baj de szerintem valami vezeték
.Holnap én is motormosást tervezek mert behavazták a kicsikémet.
És a jó hír akik voltak forgatni annak a producere kölcsönkéri a motorom 1 napra 1 fotózáshoz kelléknek Hírös lössz a babám
Jó,várom.Ahogy Böccy írja,a másik variáció a behúzott kuplung és felcsukott lábtartó(17-24)azzal is indulnia kell,feltéve ha az a kis relé jó.
Mi is a baj emre ovasok vicca
Ez nem vicc kár hogy nem nyomtam rola képet uyg nézet ki mintha a somogybabodi offrodrol jöttem vona
Küldöm gyula a mailt csak még nem értem reá
Bár lilike azért lehet jobban örült a gyerek társaságnak mint nekünk
Menj a szervízkönyv 8-1 oldalára,ott a teljes rajz.A 3-as indítórelét a 46-os segédrelé kapcsolja,ez egy kis dobozban van az indexrelé mellett.Ez akkor húz meg,ha üresben van a váltó,(28-as üreskapcsoló)
vagy fel van csukva a kitámasztó(17).Ha az olajlámpa világít,a 23-as Start kapcsoló is jó.Valószínű a kis relé(46) összeégett és nem ad át.Cserélni nehéz,mert 9V-os tipus,boltban nemigen kapható.Javaslom kér kölcsön próbára egy másik ilyen modult,és azzal próbáld ki a gépet,ha azzal beindul,akkor ezt a kis relédobozt (26)cserélni kell.
.
Minden testrésében por és kosz van (volt)
Amennyiben valahol vagy valakinél bárhkinél és bárhol lenne találkozo onnan csak abban az esetben leszek hajlando eljönni ha elált az eső ! mért is ? mert kb 5 kg mocskot mostam ki a vasbol és még igy sem tiszta tele van azzal a franko finom porral amit a kerekek meg az autok fel vertek a drágámra szoaval ha esik én nem leszek hajlando távozni !.!.!.!