Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, PUPU!
Te papir kutya.
Morgen

Megnéztem, behúzott kuplungal sem teker az önindítóm, a motor meg fel van bakolva, és tök mindegy hogy az oldal sterder milyen állásban van. Az AC relét, és a behúzót is kicseréltem másikra, semmi változás.
Csak akkor működik az önindító ha a behúzónál zárom össze.

Itt valami csúnya szakadás lehet, csak akkora káosz van azt sem tudom mit hol keressek rajta.
Szerintem veszek bele egy másik kábelköteget.
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Szewasz jani mester!
csakhogy ha a jetski-ről menet közben leesel se neked se a vasnak nem lesz baja.
motoron ez nem olyan
Ja, és még valami: Baja egy város. (Pupu !)
Szakadó esöben motorozni is van olyan érdekes és izgalmas, mint a jetkyvel a vizen.
a lapos akkuja 1 óra 20 percet bír.
megmérve.
Esőbe nem motorozok Én nem vagyok Pisti hogy csak esős napon motorozgat élvezetből

De jöhetsz segíteni kerítést csinálni is. Hegeszteni tudsz?
Megnéztem a tv műsort eurosporton egész nap autóverseny sbk. Rtl forma-1. van 1 kis szotsi és elleszek itt mint atom.
asszem a yamaha gyár FZR kódnév alatt gyárt jetskit is.
Az jó lehet a vízhez.
Ha egyszer sok pénzem és sok időm lesz kimegyek horváthba megszerezni a vizíjártasságit, (ott olcsóbb és gyorsabb) és akkor szeretnék jetskit.
a másik sarkán van egy szerelö ajtó(De kétlem ,hogy azon keresztül valaki kicseréli A képen nem látszik
Jó röggelt! Itt nem esik
Itt meg ömlik ez a szemét akartam ma motorozni 1et de úgy néz ki semmi nem lesz belőle
Oszt ebbe hogy cserélnek égőt

Reggelt!

Elállt az eső.
Egy órácska és felszárad, ééééssss mehet megint a kerítés építés.
akurvaéletbe ! hogy a faszba van az, hogy egy majdnem kifejlett magyar vizsla átfér a 20X20 -as síkháló kockáin?
Faszom! most vehetek hozzá csibehálót, és az alját azzal be kell húzni.
Jó reggelt
aszonták hangulatos legyen éjjel
akinek csináltuk 60 évesek mán
éppen nézegetem arégi munkáinkat és elökerült egy érdekes burkolásu fürdöszobánk
jóvan én akartam menni tudom De olyan szinten mindenhová be verte a dzsuvát holnap szerintem megint átmosom
Ja, nem mondta senki hogy menj, ráértél volna.
Kitisztult a kezed is?
hát ez elég szép állapotban van