Annyit csináltam hgy a kpl fejidom le lett szedve, és az előre menő összes csatlakozó le lett bontva. (nem először mióta nálam van) Ezeket tegnap vissza kötöttem, és megmekkent a technika.
Szinte tuti hogy valami kötés megszakadt csak annyira össze-vissza van kötözgetve a gépem, hogy fingom sincs mi micsoda. Nem egy csatlakozót megkerülő vezeték van, amit külön kell összetolni.
A behúzott kuplungkar nem biztos hogy elég mert lehet hogy a kapcsoló szarakodik, húzd le a két saruját és tűzd össze, úgy próbáld meg. (ha mást nem csináltál csak egyik napról a másikra szar lett akkor valami ilyesmi hiba lehet és ez szokott buzizni)
Nyugodtság van. Én is hánytam a múlt szombati esőtől hazafelé este sötétben. (amit intéztél nekünk)
Egyszerűen szart sem lehetett látni a plexin keresztül ha jött szembe valaki (folpack hatás) úgyhogy plexi fel, szemüveg a zsebbe és verte az eső a pofám 50-60-nal Soltig (miután nem tudom melyik faluban nemlátás miatt egyszerűen lementem az útról és csak a rázkódásból tudtam hogy ez már az útpadka lehet,épphogy sikerült megállnom esés nélkül) ez kb: 70 km-en keresztül. Onnan mintha elvágták volna és LÁTTAM mintha nappal lenne máris 100-120-as tempóval haladás haza. (rendes volt tőled hogy Solttól megengedted hogy ne kelljen áznom és hazaérhessek este fél tízre )
Miért lennék papírkutya elég volt tavaly a találkozón 280km hazáig ömlő esőbe vezetni többet nem fogok szóval nekem itt ne papírkutyáz ha megkérhetlek.
Szinte tuti hogy valami kötés megszakadt csak annyira össze-vissza van kötözgetve a gépem, hogy fingom sincs mi micsoda. Nem egy csatlakozót megkerülő vezeték van, amit külön kell összetolni.
Egyszerűen szart sem lehetett látni a plexin keresztül ha jött szembe valaki (folpack hatás) úgyhogy plexi fel, szemüveg a zsebbe és verte az eső a pofám 50-60-nal Soltig (miután nem tudom melyik faluban nemlátás miatt egyszerűen lementem az útról és csak a rázkódásból tudtam hogy ez már az útpadka lehet,épphogy sikerült megállnom esés nélkül) ez kb: 70 km-en keresztül. Onnan mintha elvágták volna és LÁTTAM mintha nappal lenne
esőben motorozni hacsak nem muszáj.
Mikor jössz érte?
2 hetet kell rá várni a picsába!
Mi újság, alakul a mocid blokkja?