Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarsz 1000res tulaj lenni?
Szeretnél te 1 ilyen buta 1000motort
Nekem van csak ki van nyomtatva nincs a gépen már 1000manualom .
De nem nekem segítenél hanem 1 újabb lehetséges fzr tulajdonosnak
Az isten se tudna neked jót csinálni

Buta 1000-ek
Ha a váltó kell neki akkor elvileg az fz750é jó neki nem? 80%ugyan az a blokk mint az fzr1000 nem?
Igen, mert balra nagy ivben kanyarodsz,és sok balos kanyar miatt jobban kopik a baloldala a guminak.
Itt sincs ami kell neki
SÜT A NAP.
Most utána gondolva nem biztos de 90%
Akartam rajzolni de letettem róla
kicsit alabbhagyott az eso,megyek megprobalom osszerakni
azt mondod,h ha a jobb oldali a puhabb,akkor a gumi bal oldala kopik?
igen mert az puhább volt és félrefeszült a tengely ez által a guminak is a bal oldala kopik jobban
Akkor itt:

link

Kitartó vagyok...

igen,csak epp a masik oldaliban volt a kevesebb olaj
a bal oldala jobban kopott,mint a jobb.es erdekes modon a jobb oldali szimering volt a szar.
mondtad hogy az 1 ik telóba kevesebb volt az olaj attól kophatott félre a gumid
Mit van mit tenni? Nem is néztem...
Exup van csak
Hogy érted azt, hogy ferdén kopot a gumid?
Próbáld itt a letöltés részen:

link
Ez 1 hülye példa volt már ne is haragudj.
no alakul a motor.meglett a celszerszam,most mar tuti,h 24-es.szet akartuk szedni,semmi.megint kezdett eldurranni az agyam.senki nem mondta,h ezeket szet kell rantani szoooval miutan kicsavartuk a rohadt imbuszt,le a zegergyuru a szimeringnel,es 5-6 eroteljes rantasra szetugrott az egesz.volt benne vmi 2cm szeles gyuru,ami megakadalyzota,h szetessen az also es felso resz.azt kellett szetrantani.ezek utan mar minden ment,mint a rendelet.ja es nem egyforma szimering volt benne... most epp ott tartunk,h varjuk,h elalljon az eso,es rakhassam ossze a gepet.kesobb meg venni kell fekpofakat,mert az egyik mar csak 2mm-es
de hogy miert kopott felre a gumim,az talany marad...
igen,aztan mar rajottem,h hulyeseget irtam,tovabbolvastam:)