3e alatt nekem is gyenge a motor, 6-7töl indul meg mint a vadállat a váltom nekem csak egyesben csattan, mikor álló helyzetből indulok el. Mármint hogy ott rakom be, egyesben.
főleg ábrus de többiek is: ha a váltómmal van valami baj, attól lehet gyenge a motor? Nagyon durva hangja van a váltónak főleg 1-2-3-ba, durvát csattan amikor berakom fokozatba. Nem érzem úgy, hogy csúszna a kuplung de nem tudom már, hogy mi más lehet a gond. Minden henger megy, az exupot is megnéztem, összeraktam, de megint nemjó. Pöccre indul, elkapja a fordulatot és akkor már semmi gond, csak egyszerűen gyenge a motor. 10.000-es fordulaton 16-18 ezres fordulati hang és 5.000-es teljesítmény...a karbikat megnéztem és kitakarítottam azt amelyik koszoska volt. Nem tudom mi a fasz baja lehet.
Hangom még mindig nincs, állapotom nem javul, köszönöm kérdésed Pupu!
hát ja.nekem meg itt van 2 házfelújítás is.egyik most itthon teraszépítés full fából aztán belső átalakítás ( 3 szoba felújítása) meg ott lenne az enyém amit vettünk.mellette meg fűnyírás kertgondozás.így hát szabadidő az nem sok.
Hát tudod,vagyunk ezzel így néhányan. Hétköznap fél hét mire hazaérek,és hát semmihez sincs nagyon kedve az embernek.Igaz délelőtt ott van,de akkor nem jó. Mindig van mit csinálni,kutyázás délelőtt az enyém,na meg ha enni akarok,akkor csinálnom kell magamnak valamit. A Vicus nem mindig tud kreálni,mert dolgozik.
Hangom még mindig nincs, állapotom nem javul, köszönöm kérdésed Pupu!
http://www.medianocamping.hu/