Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és . Kuplung lesz a ludas majd tuti
Volt már 2 napja
Szevasztok! ábrus mindjárt felhívlak, most értem haza nemrég.

Thunderace

olvasgassatok
Nincs mit! A hátsó résznél, a vastag fekete kábel, konkrét vagyok nem de? bonyolult
Köszi!

A biztiket már megnéztem.
Milyen testek? A gépen minden más elektromos berendezés probléma mentesen üzemel.
Nah feladtam. 735Ft volt a posta. Azt hittem 300 lesz XD mindegy, amit beszéltünk az marad Amúgy ez elég kacifántos így, az AC dolgozik,de az önindító még se teker, de ha rövidre záród teker, valami ott lesz. testek rendben? biztositék?
Az az érdekes, hogy ugyanúgy viselkedik a gép mintha a gyorsleállító gombbal próbálnám indítani, de azzal a különbséggel, hogy az AC dolgozik közben.
Ha az indítórelé a 3-as alkatrész akkor azt már kipróbáltam másikkal, és úgy sem volt jó. Illetve ha annak a végződéseit zárom össze akkor teker. Másik AC vezérlővel is próbáltam.

Szerintem tuti vezeték szakadás van, csak annyira kókányolt az egész rendszer hogy képtelenség kicsengetni a szakadást, vagy esetleg zárlatot. Én legalább is nem tudom megoldani.
Emre,még az is lehet hogy maga az indítóreléd van lehalva.Vagy az nem ad át,vagy a húzótekercse szakadt.
mindjárt úton lesz
micsoda
hogy hogy még nincs itt?
Na, haller Emre nem jelentkezett ,hogy nem kell a kábel, úgyhogy lemegyek a postára
bizony ám
Ha jössz erre felé összebeszélünk,és megyünk jó kis helyekre!
Sziasztok!
Én is sajáttal,akkoriban nem volt más. Mindenki a szerzeményével,sajátjával vizsgázott. Nekem P21 volt akkor.
Köszi
Dehogy baj.
Sziasztok.A karbibol ha kiszedtem a fúvókákat akkor azokat csak levegővel kifúvatom és ennyi.Vagy vizpapirral finoman a belsejét meg lehet csiszolni.Köszi
azaz és milyen szép a formája
Jó kis háromhengeres?
Én is beleolvastam 2x is de nem fogott meg