megvettem a laptoptarto hatizsakot.kuuuuuurva jo de mar szegeden nem kapni,nehany db meg van vasarhelyen.ha kell vkinek haladjon, mert nagyon kapos!
2 fakk,az egyik bovitheto,mint a tanktaska.a masik mindketoldalt parnazott.millio es meg egy zseb rajta.jol pakolhato,eros anyag.zipzarra meg kivancsi leszek,ranezesre stabil.majd kiderul 200km/h-nal
tökre nem számít, az a baj...100 liternél számít valamicskét talán a 6 forint literenként, de az se nagy lövés...itt a 260 helyetti 400-al van a baj...
Kellene vennem új telót, a Sony eléggé haldoklik már, de főleg az a baja, hogy nem szeretem és nem akarok 2 kütyüt hordozni folyton. Az ipodra már van vevőm, a telót is el tudom adni valami sóhernek, de akkor is alapba 40-ét kéne rádobnom egy új telóra...nincs valakinek iPhone-os ismerőse, vagy eladó iPhone a közeli körökbe? KÉNE
2 fakk,az egyik bovitheto,mint a tanktaska.a masik mindketoldalt parnazott.millio es meg egy zseb rajta.jol pakolhato,eros anyag.zipzarra meg kivancsi leszek,ranezesre stabil.majd kiderul 200km/h-nal
http://tv.eurosport.hu/cycling...
Persze tudom nem ezt mondtam
Add el amíg működik