Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akko még van 2 éved
Bár a szomszédom azt mondta (63évesen) ő nem nyalja meg sosem mert a hugy csak onént jön
Pityu, régen csajozós voltam, nem kicsit...de 5 éve együtt vagyunk és nem vágyom már másra, csak arra, hogy ha hazaérek otthon várjon és átölelhessem. Semmi más
ha mulik az idő el el gondolkozol ,hogy egy másik nuninak milyen is lehet az illata .Aztán egyszer már megis szeretnéd kostolni majd bele is nyalsz csak idő kérdése
Meglepődnél mennyi mindent csináltam már saját kezűleg mi építettük 2 kezünkkel a házunkat Csillaghegyre, beleértve a kerítést is
na pont ezért gondolod ezt mert 23 vagy ,
Pupukám elmondom Neked, hogy még csak 23 vagyok ugyan, de ha meglenne a kellő pénzügyi hátterem, akkor bizony úgy elvenném Timit, hogy annál se kell több. Összeköltöznénk végre és ha akkor is minden jó, mint ahogy eddig, akkor jöhetne a béééjbiii
így van. 42 m. Ez az egyik oldal. Itt beton oszlopok voltak.
A másik oldalon elrohadt fa oszlopok vannak. Cserések.
ma reggelre olyan voltam mint Bud Spencer aki Charlie Sheen -el dorbézolt egész hétvégén. Full vörös szem. Kaptam egy gyönyörű kötőhártya gyulladást. Egész hétvégén mint az állat fújt a szél + hegesztettem is keveset.
Én feltook mutatni egy rakat kerítést. Te? levezényeltél 250 twister szenya elkészültét.
Pötyikém ne nagyon mutogass aranyos kisgyerekes fotókat mert azt veszed észre azaz nem veszed észre és nem szedi a gyógyszert. .
helló csajok!
Tiszta apja.
Nem, a szalonna a király és a nutellás is
mutattam asszonynak a kislányodat és mondta, hogy elbüvőlően cuki
komolyan azon a kerítésen ügyködtél ennyit Thomas?
a youtube-ről az összes videót leszedték ami a bukást mutatja. . .

Sziasztok!

Híttalak.Megadhatom a számodat a sárga tulajának? Kéne neki segítség szűrő, meg olajbe. Te korod beli, kőműves. Még jól jöhet
Sziasztok. Szar a net is.
Basszus! Ez borzalmas.
na Te is jó vagy...a nutellára csorgatod a nyálad, viszont a jó kis szalonna meg kolbász az büdös, mi?
na és mi a helyzet Pécsetttt? olvastam, hogy lebuktatok a drog ügylettel, részvétem mi a helyzet a kis pirossal?
Nutellás kenyeret!