Pityu, régen csajozós voltam, nem kicsit...de 5 éve együtt vagyunk és nem vágyom már másra, csak arra, hogy ha hazaérek otthon várjon és átölelhessem. Semmi más
ha mulik az idő el el gondolkozol ,hogy egy másik nuninak milyen is lehet az illata .Aztán egyszer már megis szeretnéd kostolni majd bele is nyalsz csak idő kérdése
Pupukám elmondom Neked, hogy még csak 23 vagyok ugyan, de ha meglenne a kellő pénzügyi hátterem, akkor bizony úgy elvenném Timit, hogy annál se kell több. Összeköltöznénk végre és ha akkor is minden jó, mint ahogy eddig, akkor jöhetne a béééjbiii
így van. 42 m. Ez az egyik oldal. Itt beton oszlopok voltak.
A másik oldalon elrohadt fa oszlopok vannak. Cserések.
ma reggelre olyan voltam mint Bud Spencer aki Charlie Sheen -el dorbézolt egész hétvégén. Full vörös szem. Kaptam egy gyönyörű kötőhártya gyulladást. Egész hétvégén mint az állat fújt a szél + hegesztettem is keveset.
Én feltook mutatni egy rakat kerítést. Te? levezényeltél 250 twister szenya elkészültét.
A másik oldalon elrohadt fa oszlopok vannak. Cserések.
ma reggelre olyan voltam mint Bud Spencer aki Charlie Sheen -el dorbézolt egész hétvégén. Full vörös szem. Kaptam egy gyönyörű kötőhártya gyulladást. Egész hétvégén mint az állat fújt a szél + hegesztettem is keveset.
Én feltook mutatni egy rakat kerítést. Te? levezényeltél 250 twister szenya elkészültét.
Sziasztok!
Híttalak.Megadhatom a számodat a sárga tulajának? Kéne neki segítség szűrő, meg olajbe. Te korod beli, kőműves. Még jól jöhet