Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok
Valahogy így képzelem:
Felejtős szerintem ennyi pénzért. A majd én locsolom-ot meg most felejtsd el, nem úgy ismerlek, hogy lusta lennél, de ekkora felületre KÖTELEZŐ az öntözőrendszer ha nem kopasz foltos füvet szeretnél, hanem csak alsóhangos gyepet. Bármelyik szárazságtűrő jó, érdemes megnézni a %-os magkeverési arányát - mi van benne. Kb. 20.000-ből megvan egy 20 kg-os zsák, ami papíron 500 nm-re elég, ha azt mindet kiszórod és faszán öntözöd amíg ki nem nő olyan 7-8 cm-sre (ekkor legyen először vágva) akkor jó lesz. Arra figyelj, hogy rendesen legyen bedolgozva a fűmag és legyen tömörítés is. Ha ez minden megvan, nem lesz gond.

Ami viszont magánvélemény, hogy ekkora felületre biztosan gyepszőnyegeznék öntözővel...nagy felület, egyenletesen kézzel beszórni és beverni, hát nem könnyű. Mindenesetre azt az FZR árat felejtsék el. Egy ilyen munkának 2 max 3 kilóból kell meglennie mindenestül. Ha látnám, tudnék rá pontosabb árat mondani.
ejjróó?
Ezeöccá
Szevasztok!

A tisztelt kerékpárfanoktól érdeklődnék tisztelettel, hogy egy ilyen mit ér meg reálisan?
Gepida mundo
Akkor 76kg voltam ma már valami carbon deszka kéne hogy elbírjon Sőt nyomtam párhuzamos korit is hátul gördeszka T alakkal
Nem tudlak elképzelni gőrdeszkán
340 m2, és kell kb. 5 cm homok rá, mert nagyon kemény fekete föld. Berotálni, egyengetni, bevetni, aztán majd én locsolom (locsoló berkóra nem is mertem árat kérni )
És olyan füvet, ami nem kényes.
Jönnek eredetvizsgára lakáshoz? Aztat meg hogyan mikor a törvény szerint nem lehet . Na sebaj majd az utcába várnak a sün haverjaim
később leszek.
Tegnap kicsit megbontottam a Hondát és alánéztem a "tanknak", meglepően jó állapotban van (de miért köt valaki párhuzamosan egy 5Ah-ás akksit a 20Ah-sal 1,5mm2-es vezetékeken ) sokkal szarabbra számítottam.Eddig:
-V.ár:325e
-útiköltség: ~9e
-két burkolat és egy gy.kapcsoló by QraiF:~35e
-pénteken jönnek megeredetvizsgálni:18e
-további átírási költség:~34e
-akksi baromi akciósan:8,5e
- eddig:430e
Meg hát hát csak jobban ismerem a lábam mint te aki 200km-ről szemlél 1 fényképet, és ha nem is az enyém csak úgy leszedtem1 képet mert én nagyon elfoglalt ember lévén nem rakhatom fel a lábam az asztalra mert ugye én dolgozok
És még meg is magyarázza.
Az xjr mellett nem használja
Nem is vastag nekem sportos a vádlim évekig gördeszkáztam
A rüsztöm meg gyárilag ilyen ja és ki van bujtatva kicsit a cipőből a lábam és a cipő nyelve is ferdén van
Akkor egy tekertórás FJR-rel jött.
Ma jött vásárolni hozzánk egy tag, 2003-as FJR-el
4000km volt a gépben
vastag!
Nincs is nagy lábam 43as
Honnan ismersz?
Vennél 250-est? Én nem tenném.
köszi
nos, egy "igen" válasszal nem lettem volna kisegítve