Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na milesz mán valaki keljen fel mert itt unatkozom és fáj hozzá a kezem is
Gyulám píz nem ért oda még ?
Helló Jaszi mester ! Erről nem tudsz valamit esetleg ? Nagyon közel van hozzád azért kérdem ! Lehet megkéne botolni alkatrésznek jó vonna
Majd be szarok ugy fáj a kezem Nem tudok aludni Tegnap üzemi balesetes lettem porcocska kint van az ujamon Tegnap este nem mentem ügyeletre de lehet reggel oda vezet az ut
Képet róla, képet!
Feri Te otthon vagy az ilyen külföldről rendelős dolgokba, ránéznél nekem erre az oldalra? Hálás volnék.
Óó köszönöm. Csak érdeklődök ám
Annyira gyönyörű ez a gép, hogy valami hihetetlen. Tökéletes külső!
Nem nem nem maradsz egyedül,én még jamahásabb vagyok mint eddig még soha életemben,itt már kettö pihen a garázsban
Ha komolyan gondolod nézünk rá egy jó árat
és azt is megigérhetem h szép lesz
Simmán be fog kapcsolódani az eszmecserébe csak ő a jelenlegi elsö 16os kereket akarja majd lecserélni 17re ,mivel az van benne
okés. csak amúgyból kérdezem, mi pénz egy ilyen fújás? tegyük fel sima feketére kéne fújni vadiúj original idomot.
Csak reggel,mert már bezárt a posta .
Mikor küldhetem az idomokat és a felnit fújásra?

Új motorhoz új asszony! ! !
Azt ő mondta Amit nem te veszel 0km-teresen, soha nem tudhatod,hogy milyen volt az előélete... mondjuk pont neked mondom, a mesterek mesterének Nah majd holnap pöttyintek képeket,ha kiváncsiak vagytok rá. Most megyek, mert itt az ásszonyy ,és aludni akar
Tépek TVzni. Kipihentnek kell lennem mert holnap 9:00-től English témazáró.
Mr.Csontkovács is megmondta annak idején hogy a Honda a jó irány!
Á dehogy. (te nem olvasol fórumot?)