Ez nem jó ötlet.
Hogy akarsz pl bekapcsolódni egy olyan eszmecserébe mikor arról van szó hogy hogyan lehet a 18-as hátsó kereket 17-re cserélni? Közlöd hogy: "dehát ebben gyárilag 17-es van!"?
Vagy: zajlik az eszmecsere hogy mi az a 3-4 dolog ami csörög-zörög a blokkban és ebből mi lehet a gyárilag is megszokott zaj, + mi a szarért rángat néha 4000-5000-ig mikor húzom neki. Ilyenkor te meg nézel majd hülyén és bedobod hogy a VFR soha semmi ilyet nem csinál és fogalmad sincs hogy miről van szó?
Beláthatod hogy ez lehetetlen.
Ha lehet, azért annyira maradnék aktív tag, mint eddig, ha nem gond hogy etikus vagy sem, az más kérdés, ha kp-ra elvitték volna, akkor maradtam volna az fzr-nél, azt a narancssárgát vettem volna meg amit talán pupu linkelt
Nah sziasztok Megvan a viffer Ábrus által leírt dolgok hibátlan! Szép hangja van,semmi rendellenes dolog. Jah, és valami kegyetlenül megy, úgyhogy úgy bánok vele, mintha egy hímes tojás lenne
Kijönnek ha tudsz biztosítani egy olyan egyenletes falfelületet háttérnek a fényképezéshez zárt helyen (pl:garázs) ami körül nincs semmi más. Nem teljesen szabályos dehát ez Magyország. (egy ezressel drágább)
Majd én is fogok mikor a KFC előtt nem tudod mitől nem indul a motorod és felveszem kamerával mit szenvedsz vele. Hívod majd Ámbrást hajnalok hajnalán sírva hogy már megint nem indul segíts mi baja?
BAJA 1 város és lecsapja a telefont
Hogy akarsz pl bekapcsolódni egy olyan eszmecserébe mikor arról van szó hogy hogyan lehet a 18-as hátsó kereket 17-re cserélni? Közlöd hogy: "dehát ebben gyárilag 17-es van!"?
Vagy: zajlik az eszmecsere hogy mi az a 3-4 dolog ami csörög-zörög a blokkban és ebből mi lehet a gyárilag is megszokott zaj, + mi a szarért rángat néha 4000-5000-ig mikor húzom neki. Ilyenkor te meg nézel majd hülyén és bedobod hogy a VFR soha semmi ilyet nem csinál és fogalmad sincs hogy miről van szó?
Beláthatod hogy ez lehetetlen.
BAJA 1 város és lecsapja a telefont
háháááá 98000