Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt úgy mondod mintha a fiziknek mindig bajuk lenne
Csak azt érnéd el vele hogy irigykedve utálnának hogy neked semmi gondod és csak tankolnod kell. És persze a sorozatos
Ez nem jó ötlet.
Hogy akarsz pl bekapcsolódni egy olyan eszmecserébe mikor arról van szó hogy hogyan lehet a 18-as hátsó kereket 17-re cserélni? Közlöd hogy: "dehát ebben gyárilag 17-es van!"?
Vagy: zajlik az eszmecsere hogy mi az a 3-4 dolog ami csörög-zörög a blokkban és ebből mi lehet a gyárilag is megszokott zaj, + mi a szarért rángat néha 4000-5000-ig mikor húzom neki. Ilyenkor te meg nézel majd hülyén és bedobod hogy a VFR soha semmi ilyet nem csinál és fogalmad sincs hogy miről van szó?
Beláthatod hogy ez lehetetlen.
Jelena. Böccy ábrus csak viccel, most vett egy honda-t Ő is, csövinek is csak Honda-ja van lassan egyedül maradok mint vérbeli yamahás.
Ha lehet, azért annyira maradnék aktív tag, mint eddig, ha nem gond hogy etikus vagy sem, az más kérdés, ha kp-ra elvitték volna, akkor maradtam volna az fzr-nél, azt a narancssárgát vettem volna meg amit talán pupu linkelt
Meleg a tejem.
Egyébként nem volt sem szép, sem etikus hogy a Yamahát lecserélted egy Hondára.
Mostanában kissé megszaporodtak a típusidegen gépek a fórumon.
Nah sziasztok Megvan a viffer Ábrus által leírt dolgok hibátlan! Szép hangja van,semmi rendellenes dolog. Jah, és valami kegyetlenül megy, úgyhogy úgy bánok vele, mintha egy hímes tojás lenne
Gyulának: 500 bontás link
Flancolós gazdagok Plug and Play füve. (vagy inkább Put and Cut)
Gondoltam megosztom veletek ezt a jéghegyes képet, nekem baromira tetszik. (az angolkönyvünkben van)
ment
Kijönnek ha tudsz biztosítani egy olyan egyenletes falfelületet háttérnek a fényképezéshez zárt helyen (pl:garázs) ami körül nincs semmi más. Nem teljesen szabályos dehát ez Magyország. (egy ezressel drágább)
jóccakát
Először is nem is rajtad nevetünk, másodsorban ez még a megszokottnál is szarabb vicc volt
Majd én is fogok mikor a KFC előtt nem tudod mitől nem indul a motorod és felveszem kamerával mit szenvedsz vele. Hívod majd Ámbrást hajnalok hajnalán sírva hogy már megint nem indul segíts mi baja?
BAJA 1 város és lecsapja a telefont
tamaspontkovesdikukacgmailpontcom
hangosan röhögök
Ismételten közlöm 76kg voltam.
Jajj mekkora király ez a Pupu . .
háháááá 98000
Jól van genyók ha harc legyen harc