Én 12 mázsa hasogatott fát hordok be a garázs mélyére leöntötték az udvar közepére, ott kb. 30 fok van jó kis meló.
De most abbahagytam, és elmegyek kerülni 1et.
Ha tudnám biztosan akkor már mondtam volna.
Sajnos a belpiacosokról nem sok fogalmam van, erősen elképzelhető hogy azonosak de nem merném ezt kijelenteni. (telcsi kell Pécsre és Szilveszter megmondja )
Lehet.
Nekem viszont kellett egy nagy kényelmes vas amin van egy nagy tolólap szétválasztani a szelet magam előtt (a rádió sem volt szempont de hát rajta volt ) egy bazi kényelmes fotel és némi dobozrendszer.
Ha Kinga kipróbálná az utasnak szánt kanapét hátul, szerintem meg lenne győzve hogy nem blokkot kellett volna vennetek. Nem hátrány hogy nem kell hozzá láncsprét venni és a hangja sem rossz.
A krómozott csicsás csövek, lámpák,zászlók meg a sok kacat már nem szükséges rá. (jó, pár bukócső meg két kisebb első pótfényszóró még elmegy mert az hasznos)
Fater is így járt. Gyártott maszek üvegházat. (3 panelablak összeforgatva) és vetett bele magot. Paláűntát nevelt. A paradicsom sikerült, de a paprika nem. Konkrétan kinőtt v.mi, de kiderült, hogy paprika helyett valami gazt palántázott ki.
Ui: sportból a faxt. Asszony mondta, be kell hordani, ez véresen komoly. Különben este nem lesz semmi
vazz te se menj ki a piacra,mert k..rvara atbasznak,es zsirafot viszel haza krumpli helyett
De most abbahagytam, és elmegyek kerülni 1et.
Én is motort szerelek, Honda Dio első teló. Mint a beton...
Én nem értek ezekhez a hajókhoz. Alföldi gyerek vagyok, itt nincs víz.
Sajnos a belpiacosokról nem sok fogalmam van, erősen elképzelhető hogy azonosak de nem merném ezt kijelenteni. (telcsi kell Pécsre és Szilveszter megmondja
Nekem viszont kellett egy nagy kényelmes vas amin van egy nagy tolólap szétválasztani a szelet magam előtt (a rádió sem volt szempont de hát rajta volt
Ha Kinga kipróbálná az utasnak szánt kanapét hátul, szerintem meg lenne győzve hogy nem blokkot kellett volna vennetek.
A krómozott csicsás csövek, lámpák,zászlók meg a sok kacat már nem szükséges rá. (jó, pár bukócső meg két kisebb első pótfényszóró még elmegy mert az hasznos)