Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem is megyek oda a háborús övezetbe.
Én is csak sportból csinálom - jó kardio-edzés rád is rádférne

Ui: sportból a faxt. Asszony mondta, be kell hordani, ez véresen komoly. Különben este nem lesz semmi

vazz te se menj ki a piacra,mert k..rvara atbasznak,es zsirafot viszel haza krumpli helyett
Vazze vedd ki mérd le őket és a méretek alapján már lehet keresni.
Ja és én keményen dolgozok mert a munkahelyemen vagyok ügyeletbe
SAAAAAAAAANYIIIIIIIIIIIIII: légyszi kérdezz rá a 250-es kuplunglamelláira a Szilveszternél, KÖSZÖNÖÖÖÖM!
ezt fogom bekopizni amikor legközelebb megint rád jön az: Én dolgozok innen a legtöbbet
Én ülök a 22 fokos klímás lakásocskámba és tvzgetek meg finom mozarella sajtocskát majszolgatok
Én 12 mázsa hasogatott fát hordok be a garázs mélyére leöntötték az udvar közepére, ott kb. 30 fok van jó kis meló.
De most abbahagytam, és elmegyek kerülni 1et.
Képet, képet, a levesestányérról!
Én is motort szerelek, Honda Dio első teló. Mint a beton...

Én nem értek ezekhez a hajókhoz. Alföldi gyerek vagyok, itt nincs víz.
Ha tudnám biztosan akkor már mondtam volna.
Sajnos a belpiacosokról nem sok fogalmam van, erősen elképzelhető hogy azonosak de nem merném ezt kijelenteni. (telcsi kell Pécsre és Szilveszter megmondja )
Hát, ha valaki még csak most kezdi el megtanulni kezelni!
véletlenül se tudod, hogy jó-e a kicsibe a 400-asé? lamella+rugó
mind 1 mekkora az is leéghet
Csak itthon leültem a gép elé és beírtam a megfelelő karaktereket. (meg VIP ügyfél vagyok az OTP-nél )
Akkora kuplungja van mint egy levesestányér.
Lehet.
Nekem viszont kellett egy nagy kényelmes vas amin van egy nagy tolólap szétválasztani a szelet magam előtt (a rádió sem volt szempont de hát rajta volt ) egy bazi kényelmes fotel és némi dobozrendszer.
Ha Kinga kipróbálná az utasnak szánt kanapét hátul, szerintem meg lenne győzve hogy nem blokkot kellett volna vennetek. Nem hátrány hogy nem kell hozzá láncsprét venni és a hangja sem rossz.
A krómozott csicsás csövek, lámpák,zászlók meg a sok kacat már nem szükséges rá. (jó, pár bukócső meg két kisebb első pótfényszóró még elmegy mert az hasznos)
Na szép napot mindenki. Kéne motort szerelni, de egyedül nem állok neki, mindjárt dél, 2-kor kezdek a melóba. atom jó volt a tegnapi nap
Fater is így járt. Gyártott maszek üvegházat. (3 panelablak összeforgatva) és vetett bele magot. Paláűntát nevelt. A paradicsom sikerült, de a paprika nem. Konkrétan kinőtt v.mi, de kiderült, hogy paprika helyett valami gazt palántázott ki.
Hú de jó lehetett, jó kis szalonna sütés...Én is vetettem lila hagymát, de káposzta kelt ki, meg még valami amit nem ismerek fel...
Én nem a szalonnára lettem volna kíváncsi hanem a divatbemutatóra