Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mék beszéljünk addig, mer F1 Monaco is lesz, azt ki nem hagynám.
no majd kesobb leszek,letoltottem a fast and furious tokyo drift-et.ha mar motorozni nem tudok,legalabb nezzem az allatkodast.igaz auto,de a hangjuk hasonlo
Hát barátom én háromtól már sokat látok. Simán berúgok ennyitől.
Vacsora az lesz, teeeee, az utána rész az elalvásig, na az lehet gázos
Ja, jut eszembe, aki egyedül lak, az akkor TVzik
Hát nincs szerencséd. Miért nem álltál félre addig amíg esett?
Ja értem.

A legerősebb amit ittam a 12%-os Bush volt. Abba már tényleg érezni az alkoholt.
nekem annak nagyon rossz az utoize.igyal meg 3-at es erezni fogod.savanyu lesz a szad ize.ugyanez a baj az amstellel is.a gosser tul szensavas.meg a kozel ami nagyon bejon
Fa behordva. Motorozni elmenve. Megázva hazajőve.
De már nem is esik, csak addig a 10 percig, míg hazaértem
Ne gondold hogy én mindennap sörözök,csak hétvégente esténként,és csak 1-et. És persze olyat,amit a Vicusom hoz.
Nekem is csak azt iszok ha nincs nem iszok
en azert szeretem,mert finom.nem tudom gyorsan inni az alkoholt.valahogy nem megy,csak kortyonkent.ezt viszont igen.ugyhogy ha szomjas vagyok,akkro citromos sor.ha le akarok reszegedni,akkor sima
Most épp azt iszok. A Heineken is nagyon jó sör. 235ft egy 0,5ös üveggel, sztem még elfogadható. Én inkább kevesebbet, de minőségit szeretek inni.
Nekem a Heineken bejövős lenne,ha nem aranyáron mérnék.
Hát én nagyon nem kedvelem ezeket a mostanában divatba jött ízesített söröket. Sztem a nőkkel is meg akarják kedveltetni a sörözést, azért készítik főleg. :)
Ez egy téveszme! Igen is szabad sört inni. Nem egy kartonról van szó. Különben is sztem ami jól esik,az nem árt.
Ezt még nem kóstoltam.
Az én kedvencem egy belga búzasör, a Hoegarden. Tegnap megláttam, hogy árulják a te$coban. Nem olcsó, de nem tudtam ott hagyni. 400ft 3,33dl.
A belga sörök a legjobbak, ezt bátran ki merem jelenteni. Tavaly fél évet kint töltöttem Belgiumban, megkóstoltam egy párat.
eztete nem ismerem.pedig szoktunk a lidlibol is vasarolni neha sort. foleg az ilyen erosebbeket.pl a borsodi bivaly.hmm na azt erdemes megkostolni
attol fugg,miert iszok
ha csak ugy lefekves elott,akkor borsodi citromos.ezt barmikor tudom inni,meg masnaposan is. ha be akarok rugni,es van pohar+hideg a sor,akkor jo katolikuskent szent ellat. sajna melegen es uvegbol szornyu ez a sor,de ha adottak a feltetelek,akkor tuti. egyebkent meg ha nincs stella,akkor antallal orvoslom a problemat (gyk Dr. Eher)
Sportember . .
Nálam most ez jáccik! Argus Strong 7,2% Lidlis sör,de finom.
Erre is dörög egész nap, de eső egy csepp se.
Melyik a kedvenc söröd?
Itt is dörgött de megint elkerült minket pedig a fűnek kéne 1 kis víz
Thomas helyett már engem bosszant a dolog. Az ilyen megérdemelné,ha kész a vas ne kapjon egy vasat sem.