Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

má megettük a szalonnát, nemtoom neked lefotózni.
Ja szassz
Én most ubit papit parit eszek mozarella sajttal, istenien finom. Ja és bubimentes ásványvizet iszok. Nem akarom hogy leégjen az Ábrus motorjának a kuplungja a túlsúlytól a próbakör alatt
Ezeknek a dögöknek az a lényege.
Sötétbe annyira világiccson mit egy kamion, világosba meg csillogjon mint a salamon töke.
Szerintem. . .

Szevasztok!
Tegnap megírtam reggeltől délig a beadandót a gyakjegyhez a Fejezetek a könyvtári-informatikából-hoz. Délután vásároltunk kevéske nyári rucit. Mondanom sem kell nekem kellett volna rövidgagya, de érdekes módon két szatyornyi női ruhával jöttünk haza. Ki érti . . . (épp a tegnapi nap vásárlási eredményének divatbemutatóját nézem fél szemmel). Este szalonnát és grill kolbászt sütöttünk, és a már a kertből származó retket és hagymát ettük hozzá. Jó volt! Meg is éheztem. Reggelizni kéne.
A rend kedvért azért kiírjuk. Dö vinnőőőőőr íííííz: Támáááááászz Pááááál Kíííííssss!
GT3 élete 4. versenyén első lett
Hú, de sokat jártam oda 88 nyarán... ott voltam katona a törzsnél (Füredi út), és onnan kiszökve a földeken át csak pár km. Régi szép idők
jut eszembe abrus mester nem tudom hogy csinaltad,de a penz a szamlamon van.pedig ritkan erkezik meg masnapra,ha du utalsz.foleg hetvege elott.koszi
sztem neked, penzre gondolt
Na mennek is mert még csomo dogom vona de motorozni még nem voltam
Jó reggelt bár mán én most jöttem meg mert fél 7kor dolgom volt .Mien löszer is ? Ferihez ,hogy segitsünk neki hátha nem bír a 2 asszonyal
most nézem az ismétlést
Jó reggelt
Köszi itt tényleg sok cucc van, néztem én is ezeket. A baj az hogy ezek a buzik többnyire nem küldenek az USA-n kívül és ha igen akkor meg marha drága a posta. A Német vagy az Olasz ebajon lenne jó elkapni valamit, mondjuk egy ilyet.
Az hát.
Az én gyomrom is felfordul az ilyen karácsonyfától, ezért írtam hogy a sok krómszar nem kell, sőt a felső doboz sem.

küldjünk előre lőszert?
2szeres a kezelésük tehát több munka kevesebb súlyfelesleg
akko tudok jobbat cserélj asszonyt vagy kettöt tartsál ,
ezt mondd asszonynak
nem vagy te kövér baszod
nem tom mert estig keritéssel foglalkoztam Most szeretnék elmenni egy kis motoros bulizos gurulosra de kezd villámlani
15km utan mar kidolok
Ma reggel is bringával kezdtem,igaz csak 50-60km lehetett,de Mecsek.
Nem a lábam tört el. Combnyak törésem volt,az egy medence sérülésnek számít,feljebb van.
Ekkor nagyon jó erőben voltam.
hallod nem csodalom,h eltort a labad.olyan vekony, mint az en alkarom mit szedsz?nekem fogyni kene
Milyen idő volt ma Balcsin? Voltak sokan a táposok?