Ja szassz
Én most ubit papit parit eszek mozarella sajttal, istenien finom. Ja és bubimentes ásványvizet iszok. Nem akarom hogy leégjen az Ábrus motorjának a kuplungja a túlsúlytól a próbakör alatt
Ezeknek a dögöknek az a lényege.
Sötétbe annyira világiccson mit egy kamion, világosba meg csillogjon mint a salamon töke.
Szerintem. . .
Szevasztok!
Tegnap megírtam reggeltől délig a beadandót a gyakjegyhez a Fejezetek a könyvtári-informatikából-hoz. Délután vásároltunk kevéske nyári rucit. Mondanom sem kell nekem kellett volna rövidgagya, de érdekes módon két szatyornyi női ruhával jöttünk haza. Ki érti . . . (épp a tegnapi nap vásárlási eredményének divatbemutatóját nézem fél szemmel). Este szalonnát és grill kolbászt sütöttünk, és a már a kertből származó retket és hagymát ettük hozzá. Jó volt! Meg is éheztem. Reggelizni kéne.
Köszi itt tényleg sok cucc van, néztem én is ezeket. A baj az hogy ezek a buzik többnyire nem küldenek az USA-n kívül és ha igen akkor meg marha drága a posta. A Német vagy az Olasz ebajon lenne jó elkapni valamit, mondjuk egy ilyet.
Én most ubit papit parit eszek mozarella sajttal, istenien finom. Ja és bubimentes ásványvizet iszok. Nem akarom hogy leégjen az Ábrus motorjának a kuplungja a túlsúlytól a próbakör alatt
Sötétbe annyira világiccson mit egy kamion, világosba meg csillogjon mint a salamon töke.
Szerintem. . .
Szevasztok!
Tegnap megírtam reggeltől délig a beadandót a gyakjegyhez a Fejezetek a könyvtári-informatikából-hoz. Délután vásároltunk kevéske nyári rucit. Mondanom sem kell nekem kellett volna rövidgagya, de érdekes módon két szatyornyi női ruhával jöttünk haza. Ki érti . . .
GT3 élete 4. versenyén első lett
Az én gyomrom is felfordul az ilyen karácsonyfától, ezért írtam hogy a sok krómszar nem kell, sőt a felső doboz sem.
küldjünk előre lőszert?
Ekkor nagyon jó erőben voltam.