Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kormány az überkirály! Az nagyon tetszik nekem...
Ábrus, haverom megvette a KZ 750 Kawát. Ha tudom ilyen jó állapotban van, én vettem volna meg...
Na megutaltam hétfőre odaér. Küldhetsz a mailbox-ra is.
nevem közte pont hernyó mailbox.hu
A fakkos képet láttam, de az kutya fasza Balatonhoz képest, ami ott volt. Igaz azt se lehetett fűnyíróval letolni, csak kombájnnal.
baszod, hát ezt nem tudtad
én má tudom hogy erőseb a vas, bár most hogy a kezembe is vas van, lehet hogy az az erősebb?
Az enyémről?

Seat Terra 1989, 900 benzin, 4 seb. 2 személy teherautó
raksúly 500kg
bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/S...
írtam, hogy igen képeket láttad? durva...van még 1-2 csak valamiért a freemailedre nem akarja elküldeni, merthogy túl nagy a csatolandó file összmérete fosh freemail...

ez a "tankeső" meg jó
Az nem jött meg...de akkor ok.
na jól van, én meg akkor lassan elindulok melóba, aztán reggel 7 körül végzek, hazaérek 8-ra, 11-kor indulás anyum szülinapját ünnepelni, egész napos progi, este haza...fasza lesz
te Poti neked mi a szakmád?
jó éjt!
jó8, jó gyógyulást
én aszem ma korán alvo leszek jó cakát mindenkinek
lehet ugy lesz ,hogy egyik kezemen lesz kesznyű másikon nem mert nem tudom felhuzzni
hát ez kellemetlen.mielőbbi felépülést!
nem lényeg már nem fáj csak holnap éjjel tudjak meni motorozni az a lényeg
igen igen, írtam is
igazábol a teher plato és a gyorsan sietvel felrakot tele talicska és a kapkodásunk jele azt mutatta ,hogy a vas erösebb mint az emberi kéz Ráeset levételkor és a kezem meg alatta maradt a porcom is látszot az ujamon ugy lenyomta a klazurt
bár attol fájna
na csak nem a kaszálástól?
Ötezer volt kb, haverom rendelte a bayról. De úgy látom Vaterán is akörül ment el....
(Zseton szokásos összeg és módon?)
Hmm..faja