tegnap neztem,de nem talaltam egyertelmu bizonyitekot.nehany utalast talaltam ra,h a 400-aseval es a 600-aseval is megegyeznek,de semmi hivatalos megerosites.talan egy yamaha kepviseletnel megmondjak.az is lehet h csak nehany lamella egyezik.
egyebkent feltunoen kozlekenyek,ha cikkszammal mesz oda.nem tudom miert. ma sik,erdemes lehet meg a zxr 250-es kuplungjat megnezni,mert allitolag ott is van hasonlosag.hivatalos megerosites errol sincs,lehet,h csak varosi legenda...
Rendben
De a tavasz elején simán odaadtam volna egy százasért, és most hogy két év műszaki van rajta nem tudom mikor lesz eladó.
Azért a kocsiról annyit hogy, ez padlógázzal megy 120-at, és ha az előző tulaj nem tekerte át az órát akkor 210e km van benne, meg törött egy kicsit.
Feri, akárhogy számolom az 5+5+1+1 lamella már csak önmagában 25.000 forint, tehát nem igazán éri meg. Azt kéne valahogy kideríteni, hogy jó-e a kicsibe a 400-asé, mert azt már tudok rendelni itthon is jó pár helyről. Ebbe is tudsz segíteni?
Leműszakiztattam én is a Seatot, mivel a fék-futómű nagyjából rendben volt, és nem volt szívem eladni ócskavasnak a gépet.
kb. 2-3 napig dolgoztam rajta, takarítás, festegetés stb. A költségek nálam kb így alakultak:
kaszni hegesztés 14k (foltozás)
kipufogó hegesztés 3k (a dob jó volt, csak a csonk tört le)
első fékcső csere, gumiharang csere, hátsó szilent csere anyaggal 10k
új akku:12k
matt fekete festék 1k (fő az igényesség )
vizsgadíj 23k (mert teher autó )
ilyen
pont befér a sisakba oldalra, tépőzárral felnyomtam. Csak azt nem tudom miért vesz csak 5 percet. Lehet szar már az akkuja...
egyebkent feltunoen kozlekenyek,ha cikkszammal mesz oda.nem tudom miert. ma sik,erdemes lehet meg a zxr 250-es kuplungjat megnezni,mert allitolag ott is van hasonlosag.hivatalos megerosites errol sincs,lehet,h csak varosi legenda...
Csórikám...
http://youtu.be/3vihv6CYX3E
Én is azért akartam megválni tőle, mert ez csak két személyes
Van ebből a seatból 4 személyes, körablakos is, de ritka nagyon
De a tavasz elején simán odaadtam volna egy százasért, és most hogy két év műszaki van rajta nem tudom mikor lesz eladó.
Azért a kocsiról annyit hogy, ez padlógázzal megy 120-at, és ha az előző tulaj nem tekerte át az órát akkor 210e km van benne, meg törött egy kicsit.
Jó estét urak.
http://www.youtube.com/watch?f...
kb. 2-3 napig dolgoztam rajta, takarítás, festegetés stb. A költségek nálam kb így alakultak:
kaszni hegesztés 14k (foltozás)
kipufogó hegesztés 3k (a dob jó volt, csak a csonk tört le)
első fékcső csere, gumiharang csere, hátsó szilent csere anyaggal 10k
új akku:12k
matt fekete festék 1k (fő az igényesség
vizsgadíj 23k (mert teher autó