Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszás hómenidollár volt ha szabad megkérdeznem?
fáj a kezem
mi helyzet skacok?
MD 80 minikamera.
ilyen
pont befér a sisakba oldalra, tépőzárral felnyomtam. Csak azt nem tudom miért vesz csak 5 percet. Lehet szar már az akkuja...
le köl hegeszteni azt akibaszot kuplungot szt jóvan Csúszni nem fog az biztos
tegnap neztem,de nem talaltam egyertelmu bizonyitekot.nehany utalast talaltam ra,h a 400-aseval es a 600-aseval is megegyeznek,de semmi hivatalos megerosites.talan egy yamaha kepviseletnel megmondjak.az is lehet h csak nehany lamella egyezik.
egyebkent feltunoen kozlekenyek,ha cikkszammal mesz oda.nem tudom miert. ma sik,erdemes lehet meg a zxr 250-es kuplungjat megnezni,mert allitolag ott is van hasonlosag.hivatalos megerosites errol sincs,lehet,h csak varosi legenda...
szegééény, mondjuk nem nagyon tanították meg neki, hogyan kell felemelni az eldőlt motort jó lett a videjó, milyen kamerával csináltad?
Estét!
Csórikám...
http://youtu.be/3vihv6CYX3E
Szasztok pupákok!
Üdv csajok!
mondasz egy pontos infót a kocsiról, évjárat, típus, stb.
Arra ott a kombi
Én is azért akartam megválni tőle, mert ez csak két személyes

Van ebből a seatból 4 személyes, körablakos is, de ritka nagyon
arra kéne, hogy bedobnám hátulra a kaszát meg a fűnyírót azt szija
Rendben
De a tavasz elején simán odaadtam volna egy százasért, és most hogy két év műszaki van rajta nem tudom mikor lesz eladó.
Azért a kocsiról annyit hogy, ez padlógázzal megy 120-at, és ha az előző tulaj nem tekerte át az órát akkor 210e km van benne, meg törött egy kicsit.
jéééézus pupu, még csak 7 óra?! én 3 óra múlva KEZDEK csak melózni..
Feri, akárhogy számolom az 5+5+1+1 lamella már csak önmagában 25.000 forint, tehát nem igazán éri meg. Azt kéne valahogy kideríteni, hogy jó-e a kicsibe a 400-asé, mert azt már tudok rendelni itthon is jó pár helyről. Ebbe is tudsz segíteni?
Mentem ágyikóba nagyon fáradt vagyok ez az idő kikészít.
Jó estét urak.
tudom, hogy hülyén hangzik de ha egyszer eladod, lehet majd érdekelne a seat.
Leműszakiztattam én is a Seatot, mivel a fék-futómű nagyjából rendben volt, és nem volt szívem eladni ócskavasnak a gépet.
kb. 2-3 napig dolgoztam rajta, takarítás, festegetés stb. A költségek nálam kb így alakultak:
kaszni hegesztés 14k (foltozás)
kipufogó hegesztés 3k (a dob jó volt, csak a csonk tört le)
első fékcső csere, gumiharang csere, hátsó szilent csere anyaggal 10k
új akku:12k
matt fekete festék 1k (fő az igényesség )
vizsgadíj 23k (mert teher autó )
elkéne menni holnap motoros tréningre, hogy kicsit kiművelődjek
Ajjajj itt már dörög az ég
Megyek elvetem a tököt.