Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nekem is tetszett. Nézegettem sokat,de még a lerúgott szarok is aranyáron mennek.
Ha nem vágod szét,akkor a Frézivel le mehetsz a térképről.
Nem vagyunk 1formák én azért 1 kevesebb alkatrészből álló blokkot anyagi megfontolásból is előnybe részesítenék a teljesítmény rovására
Hát erre nem cserélném de 1 afrika twin vagy super tenere azért bejátszana nekem
El ne cseréld a Frézit! 1000x megbánod! Én is csak kíváncsi vagyok milyen lehet egy 1000-es V2-es. Nem adnám oda semmilyen mociért az enyémet!
Azt azért nem mondanám csak ha megnézel 1 sbk versenyt ott most a V2ők verik a sor 4eket
De már 2 napja gondolkodok rajta és ma faternak megemlítettem hogy 1 túraenduró jobban állna nekem. Erre ennek olyan a hangja mint az XL500nak ami volt nekem? Mondom ez még olyanabb 1 henger 750 cc akkora dugója van mint 1 MAN teherautónak. És azt mondta annak jobban tetszett a hangja mint a sor 4 nek tudja az öreg mi a jó nekem
A Frézi helyből átugorja.
Én nem tom,de eddig kutya sem szólt érte.
Biztos finom lehet nyomatékos szép hangú motor
Neeee! isss nézegesd!
De kipróbálnék egy ilyet!

A munkatársam VTR-jével nem volt alkalmam menni. Csak a többiek előtt volt ilyen készséges,de amúgy sem mertem volna elkérni. Baszottul furdal a kíváncsiság!
Most a napokban tették át közig eljárás hatálya alá. Nincs varia, mérlegelési jogkör, annyi az annyi.
Ez van, aztán hogy ki hogy tartja ill. tartatja be, az más kérdés.
Ne má! A pécsi bringások 3/4-ét meg lehetne büntetni,mert edzés végén mindig zsíroskenyér és némi sör beugrik az arcba! És még sosem szondáztak bennünket,pedig alkalmanként van amikor 50-en is vagyunk.
Háhá most mossa ki a főnököt a zivatar a lakókocsiból füreden
lidlibe volt.tescoban is van de akar a vateran is tudsz venni.
nincs de a serpenyőben sül már a békacomb 1 bibircsókos vajákos öreg néni hozta befőttes üvegben. Akkor azt nem kajának hozta ezekszerint
0,8 ezrelékig 30 péz, felette 100.
Szia Poti!
Ohhh! Ezt nem tudtam. Hiába,öregszem.
PUPU, békád is van befőttesüvegben?
A motor a bulizás kelléke Igazi Punci vadász
Miért? Esőbe nem lehet bulizni? Ne motorral menj. Bicajjal! Akkor még sörözhetsz is.