Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akksim?
Kattra jó bele a 750-eseké (az ezreseké 5-ös) de át kell hozzá tenni a léptetővillákat és a többi cuccát is.
És igen, annyiért nekem is van 6-os váltóm.
Ha ez segítség volt?
Komolyra fordítva: bármelyik jó (a tescos persze hülyeség) de a Castrol Actevo 20w50 (1800-2000Ft/l) a legjobb ár/érték arányú olaj ezekbe.
Én többnyire Fuch Silkolene 10w40 vagy 20w50-et használok ez félszintetikus és 2e-ért hozzák, szintetikust "felesleges" beletenni mert jóval drágább és annyival nem jobb. Átlagos használatra tökéletesen megfelel az ásványi olaj is. Még valami ami fontos (bár páran vitatják):a gyár 6e km-es csereintervallumot ír(t) elő (1987-ben) de a mai olajakkal 10-12e km-t is nyugodtan lehet vállalni. (YZF-nél már a gépkönyv is ezt írja és a CBR 1000F-nél már az elejétől (87-) fogva 12e km volt engedélyezve)
Ami fontos hogy 10w-40-nél kisebbet ne tegyél bele és motorkerékpárba való olaj legyen.
Köszönöm válaszod!Tetszik ez a 6os megoldás :) írtam pár embernek váltóval kapcsolatban,de komplett 5gangosat 40ezer alatt senki nem árul,ennyi pénzért meg már beleehet szerezni 6sebességeset is,nem?Pontosan melyik típus 6osa jó bele? pl exup 1000é passzentos bele? nem kell semmilyen átalakítás?
Á én még csak padavan vagyok most tanulok esőt csinálni de eddig úgy látom működik.
Pupu te egy isten vagy!
Neked nem kell szétszedni mert ott lesz a goldfing és az én blokkomba száll az a a6os váltó. Ugye te is így gondoltad barátom
Ja, képek:
Jó a meglátás bár esélyes hogy így lesz hangja a váltónak. Ha nem az egészet cseréled (a képen az egymással szemben dolgozókat) akkor mivel nem egyformán koptak a fogaskerekek így síró hangja szokott lenni üzem közben (olyan versenyváltó hangja lesz ) de működni fog.
Ezért szokták párban cserélni de mivel így nemigen lehet találni (és a kettes kis fogaskereke préselve van a tengelyre) így a két komplett tengelyt szokták berakni, vagy a szerencsésebbek egyből beépítik (de itt a teljes váltómechanizmus kell!) az FZ/FZR/YZF 6-os váltóját. (bakos pistinek ilyen lett berakva, Ő meg tudja mondani hogy milyen lett ezzel)
Nekem még az ötös van benne de már vettem tarcsiba egy YZF blokkot, hogy ha egyszer esetleg szét kéne szedni akkor belerakom a 6-ost.
nekem a az ömv rendszeresen vizes volt az apriliánál és csak shellt tankolok azóta
Egyéb más autós motoros fórumokat olvasva pont hogy a Lukoil a
legszarabb az Envi a Shell és a Mol középmezőny, ÖMV jó.
pl prohardver Pécs topik De itt is olvastam valahol.
Húsz évi házasság után egyik nap figyelmesen végigmustráltam feleségemet és ezt mondtam neki:

"Szívem, húsz éve csak egy piti kis lakásunk volt, meg egy olcsó járgányunk, fotelágyon aludtunk és egy arasznyi átmérőjű fekete-fehér tévét néztünk. De minden éjjel egy huszonöt éves tüzes csajjal feküdtem le!

Most van egy ötvenmillió forintos házam, egy ötmillió forintos kocsim, egy csodálatos ágyam és egy plazmatévém.Ám éjjelente egy negyvenes nővel kell ágyba mennem. Azt hiszem, ez így nem a legigazságosabb..."

Feleségem igen okos asszony, és csak annyit mondott: menjek és keressek magamnak egy huszonöt éves tüzes csajt.
És biztosított arról, hogy akkor megint egy piti kis lakásban lakom majd, olcsó járgányt vezetek, fotelágyon alszom és arasznyi képernyőjű fekete-fehér tévét nézek majd!
Miért jobb E.T. mint a cigányok?
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
- Megtanulta a nyelvünket.
- Állandóan haza akart menni.
nem mondtad
Oks.
mondtam hogy nem
Nem.
http://totalbike.hu/magazin/2011/06/05/hogyan_vegyunk_hasznalt_motort/
2.7 kell az enyémbe szűrővel 3at töltök bele.
Pár csepp eső nem sok az lesz majd