Jól van, csak gondoltam, a témába vágó tapasztalatomat megosztom... de ha lexarod, én meg lexarom, hogy lexarod.
Olyan benzint tankolsz, amilyet akarsz, de jobb tudni, hogy a 100 oktános kivételével mind a MOL-tól van (nagyker)
na gyerekek. kutya eddig 14-be van (injekciók) mostanra bebizonyosodott, hogy nyálmirigy ciszta, melynek a műtétje az az után szükséges gyógyszerekkel 30 rongy még.
eladóak az alábbi cuccok.
- Xbox 360 vízhűtéses GPU-val, vezeték nélküli joy, 3 pár akku, hdmi-s, kábelekkel, dobozával, flashelt, 20-as winchesterrel, kb. 60 írott játékkal. kiválló, keveset használt. 35 e FT
- Mio Digivalker A701 GPS+PDA+GSM 2 G-s mem. kártya IGO 8-al, bőrtok, autós és hálózati töltővel, szép állapotban, 9 e Ft
. Sony Playstation 1 tartozékokkal: 2 kar, kábelek, chipelt, kicsit nehezen tartja meg az ajtaját (bár egy darabka cellux csodákra képes) eredeti Dragon Ball játék eredeti dance nemtommianeve játék a hozzávaló táncszőnyeggel, rakás írott játék. 10 e Ft
+ lesz eladó eredeti DVD-m egy rakat. Majd összeírom.
Az előbb még a szegedi gépemről írtam, most értem haza. Átőtözés, evés, majd akksi
Várt az asztalon egy levélke, 30 pénz kifizetős 1szerűen nem értem, hogy nem láttam a qrva táblát, mondjuk akkor már kb. 20 perce keringtünk parkolóhelyért (a szürke BMW) Mindenki ideg, torlódás, elkésés - benéztem.
És ezúton üzenem az összes szegedi rendőrnek/városvezetőnek, hogy baxxa meg az anyját Országos rendezvény, hatalmas tömeg, parkoló semmi, és még baxtatják is a vendéget (pl. azt a táblát ott közlekedésileg semmi nem indokolja)
Kb. fél éve szinte csak Luki diesel van az autómban. Ez a legolcsóbb, a többi dumát nem nyelem be, pedig a qrva drága prémium gázolajokkal is mindig bepróbálkoznak, főleg kagylósnál.
De nem is mondtam hogy holnap szedem szét
Olyan benzint tankolsz, amilyet akarsz, de jobb tudni, hogy a 100 oktános kivételével mind a MOL-tól van (nagyker)
eladóak az alábbi cuccok.
- Xbox 360 vízhűtéses GPU-val, vezeték nélküli joy, 3 pár akku, hdmi-s, kábelekkel, dobozával, flashelt, 20-as winchesterrel, kb. 60 írott játékkal. kiválló, keveset használt. 35 e FT
- Mio Digivalker A701 GPS+PDA+GSM 2 G-s mem. kártya IGO 8-al, bőrtok, autós és hálózati töltővel, szép állapotban, 9 e Ft
. Sony Playstation 1 tartozékokkal: 2 kar, kábelek, chipelt, kicsit nehezen tartja meg az ajtaját (bár egy darabka cellux csodákra képes) eredeti Dragon Ball játék eredeti dance nemtommianeve játék a hozzávaló táncszőnyeggel, rakás írott játék. 10 e Ft
+ lesz eladó eredeti DVD-m egy rakat. Majd összeírom.
Viszont azt hogy többet eszik azzal a benzinnel (MONDOM BENZINNEL!) több helyről hallottam.
Várt az asztalon egy levélke, 30 pénz kifizetős
És ezúton üzenem az összes szegedi rendőrnek/városvezetőnek, hogy baxxa meg az anyját
Mikor azt vezetem, nem prónálkoznak.
Na?