Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kabbe én álltam be az 1 autónyi lyukba utoljára - megörültem, hogy találtam végre 1 helyet meg se gondoltam, hogy tilos lehet ott.
Ha jól sejtem ez az Arany János utca.Ahogy elnézem kaszáltak a rendőrök,remélem a kerékpárt nem büntették meg!
de van kattog a generátor és ha adok rá világítás akkor elhallgat.
De nem is mondtam hogy holnap szedem szét
Egyébként jobban jártál hogy nem szereztek érvényt a kis kiegészítő táblának.
Jól van, csak gondoltam, a témába vágó tapasztalatomat megosztom... de ha lexarod, én meg lexarom, hogy lexarod.
Olyan benzint tankolsz, amilyet akarsz, de jobb tudni, hogy a 100 oktános kivételével mind a MOL-tól van (nagyker)
A MIO érdekelne
Mi a fenének ha nincs is hangja a blokkodnak?
na gyerekek. kutya eddig 14-be van (injekciók) mostanra bebizonyosodott, hogy nyálmirigy ciszta, melynek a műtétje az az után szükséges gyógyszerekkel 30 rongy még.
eladóak az alábbi cuccok.
- Xbox 360 vízhűtéses GPU-val, vezeték nélküli joy, 3 pár akku, hdmi-s, kábelekkel, dobozával, flashelt, 20-as winchesterrel, kb. 60 írott játékkal. kiválló, keveset használt. 35 e FT
- Mio Digivalker A701 GPS+PDA+GSM 2 G-s mem. kártya IGO 8-al, bőrtok, autós és hálózati töltővel, szép állapotban, 9 e Ft
. Sony Playstation 1 tartozékokkal: 2 kar, kábelek, chipelt, kicsit nehezen tartja meg az ajtaját (bár egy darabka cellux csodákra képes) eredeti Dragon Ball játék eredeti dance nemtommianeve játék a hozzávaló táncszőnyeggel, rakás írott játék. 10 e Ft
+ lesz eladó eredeti DVD-m egy rakat. Majd összeírom.
Ja és a jó hí holnap fizu a héten megyek vezetni gyakpálya és kérek időt elsősegre
Még jó 2es csak kritikusan 11e körül esik ki de akkor már primert és vez láncot is cserélnék.
Egyébként ez egy jó példa a hogy nem csak a BMW-sek ........
Volt nekem olyasmi is a drága autó nem érdem, csak állapot.
Vigasztaljon a tudat hogy legalább négyen vagytok akik kaptak.
Hülye. Egyébként blokkot csak akkor bontunk meg ha okvetlenül szükséges, egy sima váltócsere miatt felesleges. (ha jó)
Tökre nem érdekel, tőlem étolajat is tehetsz bele.
Viszont azt hogy többet eszik azzal a benzinnel (MONDOM BENZINNEL!) több helyről hallottam.
Az előbb még a szegedi gépemről írtam, most értem haza. Átőtözés, evés, majd akksi

Várt az asztalon egy levélke, 30 pénz kifizetős 1szerűen nem értem, hogy nem láttam a qrva táblát, mondjuk akkor már kb. 20 perce keringtünk parkolóhelyért (a szürke BMW) Mindenki ideg, torlódás, elkésés - benéztem.

És ezúton üzenem az összes szegedi rendőrnek/városvezetőnek, hogy baxxa meg az anyját Országos rendezvény, hatalmas tömeg, parkoló semmi, és még baxtatják is a vendéget (pl. azt a táblát ott közlekedésileg semmi nem indokolja)
Á mégsem kéne nekem a 6os öreg vagyok már sokat kapcsolgatni a bokám se a régi
Te ne igyál többet mert már félre ütöd a betűket
Azt is szeretnék.
cserélj öcsémmel. orrán törött, hátán rozsdás szakadt 2-es Gold dízel.
Mikor azt vezetem, nem prónálkoznak.
Na?
Nem kell az neked fogsz találni 6os váltót bontóba is .
Kb. fél éve szinte csak Luki diesel van az autómban. Ez a legolcsóbb, a többi dumát nem nyelem be, pedig a qrva drága prémium gázolajokkal is mindig bepróbálkoznak, főleg kagylósnál.
akkor ha nem találok máshol akkor megboltolhatnánk azt a váltót
Azt mondtad hogy endúrót akarsz helyette nem?