Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mindenkit meg tudok előzni. Azaz majdnem a Zsoltit azért mert neki 1200kawája van 180le-vel a Potit meg azért mert neki jó segge van.
Hát még ha késleltető is van az emberben(sör,bor,pálinka)akkor van igazán fáziskésés!
Gyula te ampervadász vagy tudod mi az a fáziskésés
Megelőztél Pupu.
lehet.
Állítsd függőbe a gépet,és ha így se látsz barna olajszerű színt az ablakban,tölts utána.
de az is lehet hogy már olyan fekete mint a szurok
pedig csak ott lehet.ha nem látsz benne semmit akkor lehet hogy nincs is bent.
állítsd egyenesbe a motort és ha akkor se látsz semmit akkor rá kell tölteni
ha kell akkor akkor tudok szerezni egy fél 750-es yzf-t i.á.100 000 de szerintem bőven alkuképes.kintről hozta rezes barátunk. blokk, váz, hátsó kerék, dob meg nem tom mi van még meg.
Nee ezt ááá de durva ugye nem vetted még meg
hát így lenne csak ha nem gürcöl akkor éhen döglik és nem lesz semmije.
sziasztok.fzr 1000-be az olajszintet hogy tudom ellenőrizni mert én abban a kis ablakban nem látok semmit.köszi
találtam egy yzf 750es váltót, passzolni fog ezredesbe?
na megrendeltem a lamellákat (csak 4-et kapok most, annyi van újonnan, 1-et rendelni kell, az 2 hét kb. mire megjön) meg a rugókat is. Mondta a srác, hogy a kuplungbowden-nel meg várjak, mert ha benn lesznek az új lamellák, akkor lehet, hogy jobb lesz a helyzet ilyen téren is.

- Ez a heregőzölés világnapja, amit svéd halászok találtak ki a 14. században, egy elhibázott Biblia fordítás következtében.
- 1834-ben ezen a napon indul el a híres Kuvik-offenzíva, amelynek során Pittsburgh lakosai elfoglalták a szomszéd kisváros vízibiciklizésre alkalmas tavát.
- Pontosan 10000 napja nem tudjuk, hogy ki volt Hitler kedvenc fogorvosa.

A nap bölcsessége: "A krokodil steak broáf" - III. Ramszesz
nem mindenkinek telik béjemvére
Már írtam, hogy 3 munkahelyem van csak be tudom osztani, mert 1 nagyon laza, 2 meg saját cég.
Amúgy meg a hobbyjára érjen rá mindig az ember - különben miér gürcöljön?
mennyé
Mentem délutánra.
Mondjuk a Csányi Sándornál
akkor ebben egyezik a véleményünk. a saját zöldség a legjobb!
Rendes tőletek de ezt már sokan ajánlották.
Én viszont úgy gondolom hogy a kert és a ház körüli dolgokat mindig a gazdának kell megcsinálnia. Ettől lesz jó.
mert kinél van kánaán?