ha kell akkor akkor tudok szerezni egy fél 750-es yzf-t i.á.100 000 de szerintem bőven alkuképes.kintről hozta rezes barátunk. blokk, váz, hátsó kerék, dob meg nem tom mi van még meg.
na megrendeltem a lamellákat (csak 4-et kapok most, annyi van újonnan, 1-et rendelni kell, az 2 hét kb. mire megjön) meg a rugókat is. Mondta a srác, hogy a kuplungbowden-nel meg várjak, mert ha benn lesznek az új lamellák, akkor lehet, hogy jobb lesz a helyzet ilyen téren is.
- Ez a heregőzölés világnapja, amit svéd halászok találtak ki a 14. században, egy elhibázott Biblia fordítás következtében.
- 1834-ben ezen a napon indul el a híres Kuvik-offenzíva, amelynek során Pittsburgh lakosai elfoglalták a szomszéd kisváros vízibiciklizésre alkalmas tavát.
- Pontosan 10000 napja nem tudjuk, hogy ki volt Hitler kedvenc fogorvosa.
A nap bölcsessége: "A krokodil steak broáf" - III. Ramszesz
Már írtam, hogy 3 munkahelyem van csak be tudom osztani, mert 1 nagyon laza, 2 meg saját cég.
Amúgy meg a hobbyjára érjen rá mindig az ember - különben miér gürcöljön?
Rendes tőletek de ezt már sokan ajánlották.
Én viszont úgy gondolom hogy a kert és a ház körüli dolgokat mindig a gazdának kell megcsinálnia. Ettől lesz jó.
- Ez a heregőzölés világnapja, amit svéd halászok találtak ki a 14. században, egy elhibázott Biblia fordítás következtében.
- 1834-ben ezen a napon indul el a híres Kuvik-offenzíva, amelynek során Pittsburgh lakosai elfoglalták a szomszéd kisváros vízibiciklizésre alkalmas tavát.
- Pontosan 10000 napja nem tudjuk, hogy ki volt Hitler kedvenc fogorvosa.
A nap bölcsessége: "A krokodil steak broáf" - III. Ramszesz
Amúgy meg a hobbyjára érjen rá mindig az ember - különben miér gürcöljön?
Én viszont úgy gondolom hogy a kert és a ház körüli dolgokat mindig a gazdának kell megcsinálnia. Ettől lesz jó.