Béres cseppet javaslok,(nem vicc!)egyik haverom macskája volt ilyen daganatos,és hatott rá míg adta neki,csak egy idő után abbahagyta,állítólag drágább lett,és a macska gyorsan el is távozott.
Gyerekkoromban ahol laktunk,volt egy nyugdíjas lakatosmester,és egy szintén koros tacskója,a Morzsa.amikor a 80-as évek elején meghalt az öreg,a kutya két hónapig nem evett semmit,és elment az öreg után!Na ez a hihetetlen,pedig igaz!
Rendben,kezeltesd,apám is ráköltött 30000-at a második kutyánkra,pedig igazából azt nem is szerette.Az ember mindig harcol mindenért,és ez így van jól.
Én megértem Pupu,én is szerettem nagyon a kutyánkat,de mikor már beteg volt és felére fogyott, muszáj volt átsegíteni a túlvilágra.Meg a másik dolog:ha elvinné a fizetésed felét a gyógykezelése,inkább saját kezűleg csapnád agyon a szívlapáttal.
megbotlottam a kocsifelhajtón.
a kocsi azt hitte baj van, és 6 lépcsőfokról mint a szupermen ugrott le, és rohant oda.
olyan ez mint ha a családom tagja lenne.
gondolom vannak olyan családtagjaid akikért az életed oda adnád.
az életem nyilván nem adnád oda, de pl. ha megváltható lenne az élete, gyakorlatilag mindent.
Dokumentum filmek:
NASA – Az Amerikai űrkutatás története (5 DVD)
Hiroshima – Az első atombomba
Színes dokumentum filmek a II. világháborúból (3 DVD)
A Vietnámi Háború (3 DVD)
Egyenesen fel: Helikopterek akcióban
A légierő
A szárazföldi erő
Eltűnt Bombák
A dicsőség szárnyai – Az amerikai légierő története (3 DVD)
IWO JIMA – 36 nap a pokolban (3 DVD)
A Koreai háború (2 DVD)
Öcsi eladja a CPU hűtőt.
csak keresni kell
ezek eredi DVD-k
a kocsi azt hitte baj van, és 6 lépcsőfokról mint a szupermen ugrott le, és rohant oda.
olyan ez mint ha a családom tagja lenne.
gondolom vannak olyan családtagjaid akikért az életed oda adnád.
az életem nyilván nem adnád oda, de pl. ha megváltható lenne az élete, gyakorlatilag mindent.
http://img43.imageshack.us/img...
fotózzak?
NASA – Az Amerikai űrkutatás története (5 DVD)
Hiroshima – Az első atombomba
Színes dokumentum filmek a II. világháborúból (3 DVD)
A Vietnámi Háború (3 DVD)
Egyenesen fel: Helikopterek akcióban
A légierő
A szárazföldi erő
Eltűnt Bombák
A dicsőség szárnyai – Az amerikai légierő története (3 DVD)
IWO JIMA – 36 nap a pokolban (3 DVD)
A Koreai háború (2 DVD)