Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kaja hűtőt, vagy CPU hűtőt?
Öcsi eladja a CPU hűtőt.
Béres cseppet javaslok,(nem vicc!)egyik haverom macskája volt ilyen daganatos,és hatott rá míg adta neki,csak egy idő után abbahagyta,állítólag drágább lett,és a macska gyorsan el is távozott.
Ráérsz, mert lehet hűtőt kell vennem, akkor meg tök mindegy hogy néz ki a mio.
elképzelhető.
csak keresni kell
ezek eredi DVD-k
eszik játszik, happy mint állat, csak van egy mocskos nagy (nagyobb mandarin / kisebb narancs mérete) bumszli a nyakán
természetesen nem a kocsi hitte baj van, hanem a kutya.
Gyerekkoromban ahol laktunk,volt egy nyugdíjas lakatosmester,és egy szintén koros tacskója,a Morzsa.amikor a 80-as évek elején meghalt az öreg,a kutya két hónapig nem evett semmit,és elment az öreg után!Na ez a hihetetlen,pedig igaz!
És vannak ezekhez torrent linkek?
kattints a képeimre, már pár hónapja ott van
Rendben,kezeltesd,apám is ráköltött 30000-at a második kutyánkra,pedig igazából azt nem is szerette.Az ember mindig harcol mindenért,és ez így van jól.
Én megértem Pupu,én is szerettem nagyon a kutyánkat,de mikor már beteg volt és felére fogyott, muszáj volt átsegíteni a túlvilágra.Meg a másik dolog:ha elvinné a fizetésed felét a gyógykezelése,inkább saját kezűleg csapnád agyon a szívlapáttal.
megbotlottam a kocsifelhajtón.
a kocsi azt hitte baj van, és 6 lépcsőfokról mint a szupermen ugrott le, és rohant oda.
olyan ez mint ha a családom tagja lenne.
gondolom vannak olyan családtagjaid akikért az életed oda adnád.
az életem nyilván nem adnád oda, de pl. ha megváltható lenne az élete, gyakorlatilag mindent.
ok.
fotózzak?
Dokumentum filmek:
NASA – Az Amerikai űrkutatás története (5 DVD)
Hiroshima – Az első atombomba
Színes dokumentum filmek a II. világháborúból (3 DVD)
A Vietnámi Háború (3 DVD)
Egyenesen fel: Helikopterek akcióban
A légierő
A szárazföldi erő
Eltűnt Bombák
A dicsőség szárnyai – Az amerikai légierő története (3 DVD)
IWO JIMA – 36 nap a pokolban (3 DVD)
A Koreai háború (2 DVD)
1 családtaggal nem bánik az ember így . A volt asszony kutyája is 14év után is még költötték a pénzt rá de magától ment el.
Nem az az indián kurva
Te Thomas,megéri kínlódni vele?Altasd el,és ennek a pénznek a feléért kapsz fajtiszta kölyköt!Ráadásul még az udvart is felásta!
Végül is akkor nem kell semmi csak 2 új gumi meg 10cm hosszabb gázbowden és hátsó fékbetét
Na mék, ideért Pupu viharja, villámlik.
Az biza, Gyulám. Drága borfesztivál volt.
A világítást különben is használni kell.